U bent hier

Binky krijgt CARE

Mevrouw Heijnis vertelt....

Toen kat Binkie CARE volledige kattenvoeding ging proberen was hij 10 maanden. Niet voor niets was ik op zoek naar andere voeding. Want Binkie had steeds diarree en had pijn als hij op de kattenbak ging. Soms gilde hij het gewoon uit, heel zielig!
 

Medicatie en dierenartsenvoeding

Binkie kreeg eerst dierenartsenvoeding en speciale medicatie, waarna het beter ging. Toen hij weer ‘normale’ voeding (van o.m. de supermarkt) kreeg ging het helaas weer mis. Dus weer terug naar het speciale voer…
 

In het begin even wennen

Via de dierenspeciaalzaak Franc’s Dierenshop hoorde ik, baasje van Binkie, van Care. Ook de dierenarts van het Voerkracht traject dacht, na Binkie onderzocht te hebben, dat hij Care kon gaan proberen. In het begin moest Binkie er wel even aan wennen; de ontlasting was dunner en hij gaf aan dat hij honger had. Maar verder leek het wel goed te gaan.
 

Na een tijdje was Binky weer in balans

Binkie ging eerst flink verharen, maar na een tijdje kwam hij beter in balans. Nu is de ontlasting steviger en hij heeft geen pijn meer bij het bakbezoek. Eerder rende hij na het eten meteen naar de bak, maar dat is nu ook niet meer zo. Hij heeft geen honger meer en ziet er met zijn 5,5 kg prima uit.

Binkie blijft de eerst tijd de brokjes van Care eten en misschien lukt het over een poosje om voor de variatie ook de andere brokjes van ECOstyle (zalm, kip of rund) eens uit te proberen.
 

Een zorgeloos kattenleven!

Maar Binkie mag de Care brokjes ook zijn leven lang blijven eten, dat is geen enkel probleem. Wij zijn blij dat het nu veel beter gaat met Binkie en wensen hem een fijn en zorgeloos kattenleven toe!!

CARE kattenbrokken
Jouw kat niet zo vrolijk meer?

Soms zit een kat gewoon niet lekker in zijn vel . Hij is niet vrolijk en actief en vaak glanst de vacht niet. De kans is groot dat de spijsvertering niet optimaal werkt, de kat is niet goed in balans. Tijd voor CARE kattenvoeding! 

Zoekveld