U bent hier

Uitgelicht: Blaasgruis

De ene kat is er gevoeliger voor dan de andere, maar blaasgruis is een vervelende spelbreker in veel kattenlevens. Je merkt het vaak al snel; de kat wordt onrustig en plast vaak op meerdere plekken in huis. Of hij kan juist opeens helemaal niet meer plassen. Soms laat hij ook duidelijk weten dat hij pijn heeft. 

BLAASGRUIS dieetvoeding van ECOstyle

BLAASGRUIS dieetvoeding van ECOstyle helpt om al aanwezig blaasgruis te verminderen en voorkomt de vorming van nieuw blaasgruis (struviet) door de urineverzurende werking. De voeding bevat lage gehaltes aan magnesium, fosfor en eiwit, waardoor het risico op vorming van struviet wordt verkleind. De voeding bevat urineverzurende stoffen waardoor bestaande struvietkristallen en -stenen worden opgelost. De blaas werkt weer zoals het moet!

 

Kruidenrecept

Alle soorten diervoeding van ECOstyle bevatten speciaal geselecteerde kruidenrecepturen, in dit geval voor een blijvend gezonde blaas. Verder ondersteunen de kruiden de werking van de nieren en de spijsvertering voor een blijvend gezonde en vrolijke kat!

 

De kruiden

BLAASGRUIS bevat een speciale receptuur met meer dan 10 soorten kruiden. Zij zorgen voor een actieve ondersteuning en leggen een accent op de verzorging van het probleemgebied. 

 

Enkele kruiden nader bekeken:

  • Cranberry, rijke bron van natuurlijke vitamine C
  • Smalle weegbree ondersteunt de blaas
  • Berkenblad ondersteunt de nieren
  • Heermoes ondersteunt de nieren