U bent hier

In the spotlight: SPIEREN + GEWRICHTEN

Vaak sluipt het er langzaam in. De kat komt steeds moeilijker uit de mand en beweegt minder graag. Veel liever ligt hij op een lekker warm plekje om te luieren en te slapen… De kans is groot dat de kat pijn heeft en probeert zo weinig mogelijk te bewegen. Maar door minder beweging wordt hij nog strammer. Heel waarschijnlijk heeft de kat last van slijtage aan zijn gewrichten, oftewel osteoartritis. Vervelend!

De speciale ingrediënten in SPIEREN + GEWRICHTEN ondersteunen de soepelheid van de gewrichten bij slijtage (osteoartritis) en helpen het kraakbeen gezond te houden. Extra zalmolie met hoge concentraties Omega-3-vetzuren (EPA & DHA), speciale kruidenextracten, waaronder Boswellia, Paardenbloemwortel en Wilgenbast, maar ook bètaglucanen en gelatinehydrolisaat (collageeneiwit) helpen de kat soepel te bewegen. SPIEREN + GEWRICHTEN is de kat vitaal en beweegt met plezier!

ECOstyle filosofie

SPIEREN + GEWRICHTEN bevat een breed scala aan ingrediënten;  meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen we bewust. Hierdoor wordt namelijk de spijsvertering flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede vertering. Ook de Omega 3 + 6 en prebiotica spelen hierbij een positieve rol. De 100% natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een uitstekende houdbaarheid. En natuurlijk is de ECOstyle diervoeding dierproefvrij!