Kattenvoer van ECOstyle

Natuurlijke diervoeding met kruiden

Onze ecologische (= met respect voor natuurlijk evenwicht) diervoeding voor honden en katten is natuurlijk en lekker. Het brede scala aan ingrediënten sluit zo goed mogelijk aan bij de natuurlijke wijze van voeden van de dieren. Dat resulteert in een zo divers mogelijke samenstelling van de darmflora. Een gezonde darmflora is de basis van een goede gezondheid. 

Voor vrolijke en vitale honden en katten

ECOstyle voegt geen conserveringsmiddelen, geur-, kleur-, smaakstoffen, suikers of zouten toe aan haar voeding. De toegevoegde kruiden, die in elke voedingsvariant anders zijn, ondersteunen de gezondheid in alle levensfases of bij specifieke problemen. Voor vrolijke en vitale honden en katten, een dierenleven lang! 

 

Als het flink warm is buiten, zijn het asfalt, zand en de tegels/stenen erg heet. De poten en pootjes van katten kunnen daardoor verbranden, zonder dat je dat echt doorhebt. Verzorg, juist bij hitte, de huid en pootjes van je kat goed en let op blaren en beschadigingen.

Het kittenpakket van ECOstyle biedt een goede start voor een evenwichtige en gezonde groei van kittens. Je bestelt deze verrassing eenvoudig in de ECOstyle-webshop.

Ook een kat met een aangepast dieet wil je zo af en toe verwennen. Ontdek de gezonde kattensnoepjes van ECOstyle.

Dagelijkse voeding voor uw kat

Net als mensen hebben onze huisdieren voeding nodig. Voedsel is nodig om te groeien en voor de instandhouding van lichaamsweefsels en brandstofvoorziening. De kat is van oorsprong een vleeseter en is daarom uitgerust met een goed gebit en een relatief kort maag-darmkanaal.

De voornaamste componenten van het kattenvoer zijn eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen, vezels, mineralen en water.

De natuurlijke voeding van ECOstyle zorgt voor een krachtige ondersteuning van de gezondheid. 

Onze voedingsfilosofie

Je kat lekker in zijn vel!

ECOstyle ontwikkelde CARE ter ondersteuning van de natuurlijke uitscheiding van haren uit het kattenlijf. Het stimuleert de spijsvertering en werking van de organen, zoals lever, blaas en nieren.

Deze complete speciale kattenvoeding is voor elke kat en ieder ras en nog natuurlijk ook!

Wij voegen kruiden toe!

Planten en kruiden, maar ook bomen en algen, bevatten allerlei stoffen die een specifieke werking hebben in het lichaam. Al vele eeuwen maakt de mens hier gebruik van. 

Er bestaat dus veel kennis over het gebruik van planten bij bepaalde aandoeningen.

De laatste jaren wordt ook wetenschappelijk onderzocht waarom bepaalde planten tegen bepaalde aandoeningen zo effectief zijn en welke stoffen daarbij betrokken zijn.

Voeding en kruiden

 

Ervaringen van baasjes

ECOstyle kan heel veel over de producten vertellen, maar zelf ervaren en vooral zien is natuurlijk het meest overtuigend. Hiernaast de nieuwste gebruikers ervaringen die wij van onze klanten hebben ontvangen. Met soms ontroerende verhalen!

En soms gewoon fijn om te lezen dat huisdieren zo goed reageren op de ECOstyle-producten.

Zelf je ervaring delen met ons? Mail naar animalcare@ecostyle.nl

"Graag wil ik wat vertellen over onze kat Juultje. Wij kregen haar wel op een heel bijzondere manier. Wij hebben namelijk bijna een jaar geleden een huis gekocht en kregen daar gratis en voor niets bejaarde poes Juultje bij."

Main Coone Bobby heeft bijna geen kale plekken meer en Toby valt af!
Main Coone Bobby heeft bijna geen kale plekken meer en Toby valt af!

"Ik nam dit voer in eerste instantie voor mijn Main Coone Bobby, omdat hij overmatig likt en zichzelf openhaalt. Toby, onze dove kat, kreeg dit voer ook meteen. Beide heren keken mij de eerste dag aan alsof ik gek was, het was schijnbaar heel anders dan ze gewend waren."

Roosje braakte al jaren!
Roosje braakte al jaren

"Vaak ligt Roos heerlijk in de erker naar buiten te kijken met een blik van 'kijk mij nou'! Al jaren braakte Roosje één of twee keer per dag. Bloed- en ander onderzoek wezen niks uit. Veel soorten voer werden geprobeerd, niets hielp."

Kat Binkie krijgt CARE

"Toen kat Binkie CARE ging proberen was hij 10 maanden. Niet voor niets was zijn baasje op zoek naar andere voeding. Want Binkie had steeds diarree en had pijn als hij op de kattenbak ging. Soms gilde hij het gewoon uit, heel zielig!"

Pierôt glanzende vacht

"Een vriendin raadde mij aan over te stappen op ECOstyle voeding. Ik heb namelijk 3 katten, elk met een verschillende voorkeur voor voeding. Zij dacht dat al mijn 3 katten, waarvan Pierôt er één is, het lekker zouden vinden. Ik heb VitaalSpeciaal CARE gekocht en het is geweldig!"

Proefzakje CARE

Heb jij een kieskeurige kat wat eten betreft? Dan is de kans groot dat CARE een succes is! Veel moeilijke eters gaan overstag voor dit heerlijke kruidenbrokje, boordevol gezondheid.

Vraag hier het proefzakje aan!

ECOstyle AnimalCare op Facebook

Wij zijn ook op Facebook als ECOstyle Animal Care aanwezig.

Hier communiceren wij alle artikelen die op deze website verschijnen, maar ook leuke weetjes en geinige filmpjes. Dus als je gemakkelijk op de hoogte gehouden wil worden of met ons mee wilt discussiëren, vind ons hieronder dan leuk! 

Meedoen aan het VOERKRACHT traject?

ZO WERKT ECOstyle. Wij proberen zoveel mogelijk resultaten van katten met problemen die opknappen van onze voeding vast te leggen op video. Wij zijn op zoek naar deelnemers voor nieuwe video's om te delen onder onze dierenvrienden. Onze VOERKRACHT trajecten zijn verspreid over het hele land en jij kunt meedoen! Heeft jouw kat last van haarballen, doffe vacht, darmproblemen, blaas- of nierproblemen? DOE MEE en laat je overtuigen!

Aanmelden

Meer over katten en voeding lezen...
Voedselallergie of voedselintolerantie

 

Voedselallergie of -intolerantie?

Jeuk? Of vachtproblemen? Tijd voor een bezoek aan de dierenarts. De dierenarts constateert, dat jouw dier een voedselovergevoeligheid heeft. Je krijgt hypoallergeen dieet voer voor jouw kat voorgeschreven.

Jouw kat weer jeuk vrij door het leven....

Granen waarom wel

 

Granen, waarom wel!

Er is een duidelijke trend in de markt naar ‘granenvrij’ honden- en kattenvoer. ECOstyle honden- en kattenvoer bevat wel granen. ECOstyle kiest heel bewust voor honden- en kattenvoer met granen!

Waarom kiezen wij bewust vóór granen....

 

Blaasgruis bij katten

 

Blaasgruis bij katten

Blaasgruis bestaat uit mineralen die in de urine van de kat zijn ‘gekristalliseerd’. Normaal lossen deze zouten op in de urine en worden ze met de urine uitgescheiden. Bij een overschot aan zouten kan het niet worden opgelost in de urine.

Wat kan je aan blaasgruis doen....