0 Vergelijken

Kamerplanten: voeding en verzorging

Kamerplanten gezond houden is soms wel een uitdaging. Ze hebben een goede duurzame potgrond nodig, sommige planten hebben zelfs specifieke voorkeuren. Kamerplanten hebben voeding nodig om goed te kunnen groeien en bloeien. Het kan voorkomen dat je last van een plaag hebt zoals trips, varenrouwmugjes (potgrondvliegjes) en bladluizen. Voor elke plaag heeft ECOstyle een ecologisch verantwoorde oplossing.

Kamerplanten verzorgen? Kies bewust voor ECOstyle 

Binnenplanten maken de sfeer in huis helemaal af. Er is altijd wel een plek voor een grote of kleinere plant. Bovendien hebben ze een luchtzuiverende werking. Wil je weten welke potgrond je het best kan gebruiken en welke kamerplanten voeding je nodig bent? Dan is ECOstyle het juiste adres voor de beste producten voor al jouw kamerplanten. Ook problemen bij je kamerplanten kun je oplossen met de producten van ECOstyle. Hebben je kamerplanten last van vliegjes of luizen? Kijk snel op onze plagen pagina en vind snel een oplossing. 

Gezonde planten zijn stralende planten. Verzorging van je kamerplanten is dan ook erg belangrijk. Voldoende water en voeding zorgt voor gezonde planten. Met de kamerplanten voeding van ECOstyle is je kamerplant optimaal gevoed. Ook orchideeën kun je verzorgen met orchideeën voeding van ECOstyle.

 5 tips voor kamerplantenverzorging

  1. Zorg voor een goede, watervasthoudende potgrond 
  2. Geef wekelijks kamerplantenvoeding
  3. Controleer regelmatig op plagen, want trips en spint kan zomaar in je plant opduiken
  4. Bestrijd met aaltjes als je last hebt van plagen
  5. Gebruik Spruzit-R om diverse plaaginsecten snel in te dammen

 

Blog Links

aanbevolen producten