U bent hier

Wanneer moet de hond overstappen op SENIOR voeding?

Regelmatig ontvangen wij de vraag wanneer een hond moet overstappen van de ADULT voeding naar de SENIOR brokken. Als de hond ouder wordt, houdt dat je toch bezig; ook omdat bij meerdere merken een bepaalde leeftijd als overstapmoment wordt genoemd. Wat is wijsheid?

Wij vinden overstappen op SENIOR voeding pas nodig als de hond ook echt seniorverschijnselen laat zien. Als hij meer slaapt, trager is en minder fit overkomt en zich als een echte senior gaat gedragen is het tijd om te kiezen voor de SENIOR voeding.

Als een hond ouder wordt gaan de spijsvertering en organen wat langzamer werken en dat zie je ook aan de buitenkant en het gedrag terug. Het tempo loopt terug en vaak wordt de hond gemakkelijk wat dikker.

SENIOR is een complete voeding die alles in zich heeft wat de oudere hond nodig heeft. De voeding is qua ingrediënten breed samengesteld, wat de spijsvertering optimaal laat werken om alles goed te verteren. De speciale kruidenreceptuur geeft daarbij extra ondersteuning en activering.

Het resultaat is een actieve en fitte hond, die het leuk blijft vinden om te wandelen, te spelen en te ravotten. Beweging is en blijft erg belangrijk voor de gezondheid van ieder hond. Het helpt de spijsvertering zijn werk goed te doen, maar ook blijven de spieren en gewrichten flink actief en soepel. Veel en regelmatig bewegen komt ten goede aan de totale gezondheid van de hond (én baas J)

Zo kun je nog lange tijd genieten van je lieve huisgenoot!

Meer over onze SENIOR

Zoekveld