U bent hier

Onze kruiden in hondenvoer

Wij voegen kruiden toe!

Kruiden in hondenvoer van ECOstyle

Kruiden en Spijsvertering

In alle ECOstyle hondenvoeding komen kruiden voor die de spijsvertering en spijsverteringsorganen stimuleren. Een goed verlopende spijsvertering is van groot belang voor het behoud van een goede gezondheid! Bijvoorbeeld mosterdzaad, anijs- en venkelzaad en brandnetel komen in alle varianten hondenvoeding voor.

Daarnaast voegen we planten, delen van planten en kruiden toe, die de nier- en leverfunctie ondersteunen. Het afbreken - de zogenaamde “stofwisseling” - en het afvoeren van de reststoffen van de spijsvertering is een belangrijke functie van deze organen.

Het slecht functioneren van nieren en lever leidt vaak tot allerlei gezondheidsproblemen. Het soort kruiden of planten die hiervoor toegevoegd worden, kunnen verschillen al naar gelang de mix van kruiden, diersoort en levensfase van de hond.

Naast kruiden voor de spijsvertering, stofwisseling en uitscheiding, worden aan elke variant hondenvoeding specifieke plantendelen toegevoegd, al naar gelang de specifieke behoefte van het dier.

Pups hebben bijvoorbeeld andere behoeftes dan oudere honden of honden met specifieke problemen met de huid of vachtdarmenspieren of gewrichten.

Klik hiernaast of hieronder op de kruiden om meer informatie over onze kruiden te lezen.

Kruiden, ook voor de jonge hond!
Kruiden, ook voor de jonge hond!

Uitgebalanceerde voeding is een must voor je pup. De ontwikkeling van een pup is heel dynamisch, er gebeurt in een relatief korte tijd veel met het hondje! Duidelijk zichtbaar is natuurlijk de groei van de pup en de soms tomeloze energie; hij speelt en maakt gekke sprongen, totdat hij moe is en tevreden in slaap valt.

Kruiden in hondenvoeding
Kruiden in hondenvoeding

Elke soort ECOstyle hondenvoeding bevat elk een unieke mix van tenminste 20 kruiden! Het doel van deze kruiden is de gezondheid van jouw hond op een natuurlijke wijze te ondersteunen of te verbeteren. 

Maar hoe werken kruiden eigenlijk? En hoe weet je nu welke kruiden je moet kiezen? En hoeveel moet je gebruiken?

Vraag en antwoord

Zoekveld