U bent hier

Het combineren van dieetvoeding...

Mag dat?

Eerst pakken we de huidproblemen aan

‘Mijn hond heeft huidproblemen maar heeft ook last van de gewrichten! Wat moet ik nu precies doen?’ Een vraag die we regelmatig horen.

Ons advies is om altijd eerst de huidproblemen aan te pakken. Minstens 3 maanden ECOstyle HUID+VACHT geven, totdat de problemen weg zijn. Er niets anders naast geven, om zo het hele hondenlijf te laten opschonen en in balans te brengen. De huidproblemen ontstaan heel vaak door eiwitreststoffen. Als deze uit het lijf verdwijnen en vervolgens weg blijven, dan knapt de hond snel op.

Maar nu de combi met problemen met het bewegen. Soms verdwijnen deze problemen ook bij gebruik van ECOstyle HUID+VACHT. In dat geval hebben eiwitreststoffen voor kristallen in de gewrichten gezorgd, waardoor de pijn ontstond. HUID+VACHT brengt in dat geval verbetering, doordat de kristallen worden opgelost en afgevoerd. Maar dat is beslist niet altijd de oplossing.

Toch ECOstyle SPIEREN+GEWRICHTEN

Dan is er ook ECOstyle SPIEREN+GEWRICHTEN voeding nodig. Wij adviseren om langzamerhand brokjes van SPIEREN+GEWRICHTEN te mengen door de HUID+VACHT brok, dit tot een 50/50 verhouding.  Zo heeft de hond voordelen van beide soorten probleemoplossers en dat werkt in de praktijk goed. Mocht na een maand of 3 blijken dat er nog wat meer ondersteuning nodig is voor de gewrichten en spieren, dan kan het percentage ECOStyle SPIEREN+GEWRICHTEN nog wat verhoogd worden.

Elke hond is anders...

Het is even proberen wat voor jouw hond het beste werkt. Heel vaak lukt het op deze manier om zowel de huid- en vachtproblemen als de problemen met de spieren en gewrichten op te lossen. Kom je er niet goed uit?

Bel of mail ons gerust voor een advies op maat.

Auteur: Marjan Oosterkamp, ECOstyle KENNISHUIS   marjan-oosterkamp.png

 

Zoekveld