U bent hier

MAAG + DARM

Lekkers voor honden met een gevoelige spijsvertering

Aankomend voorjaar verschijnt ECOstyle MAAG + DARM in de schappen van uw dierenspeciaalzaak. MAAG + DARM is de nieuwe naam van onze vertrouwde ECOstyle Darmbalans. Naast MAAG + DARM hondenbrokken, introduceren we dit voorjaar ook MAAG + DARM natvoer. ECOstyle MAAG + DARM is een dieetvoeding ter compensatie van een slechte spijsvertering. Voor een stevige drol dus. Waarom is goede poep ook alweer zo belangrijk? 

blikvoeding maag en darm
Super premium hondenvoeding met hoog vleesaandeel
Darmproblemen van Labrador Retriever

Heeft jouw Labrador Retriever last van een slechte spijsvertering?

Heeft zij of hij last van een permanent slechte ontlasting? Wanneer jouw Labrador Retriever last heeft van een slechte spijsvertering zul je dat direct merken aan de ontlasting en de conditie van je hond. Hij wil minder rennen en spelen en dat is vervelend voor hond én baas. Dat komt omdat er minder voedingsstoffen in de darm worden opgenomen. Wat kun je daar aan doen?

Bij spijsverteringsproblemen kan jouw Labrador Retriever last hebben van:

  • Slechte ontlasting

braken-bij-de-hond

 

Braken bij de hond komt heel vaak voor!

Er wordt gesproken van "braken bij de hond" wanneer de hond zijn eten en/of drinken overgeeft, wat vaak komt doordat ze iets verkeerds hebben gegeten (iets dat bedorven is, meestal van de straat) of dat er nog iets onverteerbaars is achtergebleven in de maag.

Veel honden hebben een gevoelige spijsvertering. Dat uit zich in diarree, overgeven en buikpijn. Maag + Darm zorgt ervoor dat de balans terugkeert in de spijsvertering. De speciale ingrediënten en kruiden maken dat de spijsvertering tot rust komt en z'n werk kan doen zoals bedoeld. De brokken van Maag + Darm zijn geperst, wat voor honden met dergelijke problemen vaak positief is.

Ja zeker kan dat! De ingrediënten van Maag + Darm zorgen ervoor dat de balans terug komt in de spijsvertering. Met name de specifieke kruiden en prebiotica doen goed werk. Je moet de voor jouw hond nieuwe voeding even rustig de tijd geven. De spijsvertering moet eerst wennen aan de nieuwe brok en de balans moet worden opgebouwd. Bij de ene hond is er al binnen een paar weken duidelijk resultaat, een andere hond doet er wat langer over. De brokjes van DARMBLANS zijn geperst, wat voor honden met gevoelige maag en darmen vaak positief en beter te verteren is.

Tip: niet van het ene op het andere moment volledig overschakelen, maar hiervoor een dag of 5 uit trekken. Ook kan je kiezen om 5 dagen tot een week alleen vlees aan jouw hond te geven en daarna over te stappen op de brokjes van Maag + Darm