U bent hier

ECOstyle Portret: op zoek naar bijzondere verhalen

Mensen stralen net iets meer als ze gevarieerd eten. Bij honden is dat net zo. De natuurlijke voeding van ECOstyle met kruiden en veel verschillende ingrediënten verhoogt de weerstand van je hond. 

Weet je wat nog meer goed is voor de weerstand van jou én je hond? 

Een goede band met familie, vrienden, geliefden of huisdieren. ECOstyle zoomt graag in op de vaak bijzondere band tussen twee- en viervoeters. 

Ook een ECOstyle portret? Meld je aan!

Wil je ook een portret op ECOstyle? Meld je aan!

‘Elke ochtend drinken we buiten bij de honden een kop koffie. Ze worden dan uitgebreid geknuffeld en genieten zichtbaar van die aandacht.‘ Gelukkiger maak je ze niet, meent Lien Simons Koolen. Lees over haar bijzondere band met honden Duke en Cane.

Reina wandelt als kind veel met de hond van haar buren. Als ze 10 is krijgt ze ‘eindelijk’ haar zo gewenste eigen hond. Inmiddels is hond nummer acht in Reina’s leven: Schotse Collie Moyra. Reina: ‘Moyra is de leukste, humoristische, slimste en liefste hond van de wereld.’ 

Heb jij een speciale band met je hond, hebben jullie samen iets bijzonder meegemaakt of ben je gewoon tot over je oren op je hond(en) en wil je het met ons en andere hondenliefhebbers delen? Dat zouden we heel leuk vinden! Geef je op voor een kort interview. Kiezen we je uit, dan ontvang je een ECOstyle-voerpakketje als dank.