U bent hier

Binte

ECOstyle_Overgewicht_hondenvoer

Weet je het nog dat Labrador Binte vorig jaar ECOstyle's nieuwe hondenvoeding Overgewicht ging testen? Binte was over de 50 kg toen hij bij zijn tweede baasje kwam, maar toen hij Overgewicht ging eten begon hij mooi af te vallen. We zijn nu bijna een jaar verder en kijk eens hoe goed het met Binte gaat!

 

Sinds 5 juli 2018 volgen we labrador Binte van 4 jaar. Hij is met 52 kilo te zwaar. Zijn baasje (onze collega Marjan) geeft hem Overgewicht dieetvoeding. Hoe gaat het na drie maanden?

Sinds 5 juli 2018 is labrador Binte bij ons thuis. Binte is een zwarte, grote Labrador van 4 jaar. De match met hond Max en ons is prima. Een echte aanwinst deze zwarte, lieve lobbes. Er is alleen wel wat veel van Binte: hij weegt 52 kg! Hoe gaat het na een maand op ECOstyle Overgewicht?

Sinds december hebben we een jonge Labrador van nu 1,5 jaar. Max heet hij. Een gespierde, chocoladebruine hond, erg speels en met een tomeloze energie. We maken samen heel wat kilometers. Maar Max heeft een hekel aan alleen zijn, iets wat wel gebeurt doordat wij beide werken. Na rijp beraad hebben we besloten een vriendje voor Max te zoeken en dat is gelukt. Op 5 juli komt Binte!