U bent hier

DARMBALANS, speciale hondenvoeding

In the spotlight!

 

Veel honden hebben last van hun spijsvertering

Diarree, buikpijn, overgeven, dan weer een goede ontlasting en dan weer niet. Wat moet je daarmee? Vaak denk je dat het vanzelf wel weer over gaat. Maar als een hond er regelmatig last van heeft moet je daar echt iets aan doen. Hij zal zich niet fit en vrolijk voelen en dat is sneu en niet wat je wilt.

Weet je dat DARMBALANS bij veel honden de spijsvertering letterlijk weer in balans brengt? De speciale DARMBALANS hondenvoeding van ECOstyle pakt het probleem bij de basis aan.
 

Verkeerde voeding

Veel problemen ontstaan door verkeerde voeding. De vertering verloopt moeizaam en voor een goede opname van voedingsstoffen is een goed werkende spijsvertering juist zo belangrijk!

Gezond slijmvlies van maag en darmen en een goede darmbalans zijn onmisbaar.
 

Einde aan diarree overgeven en buikpijn

DARMBALANS daagt de maag en darmen, organen en klieren uit hun werk maximaal te doen. De kruiden die aan de voeding zijn toegevoegd ondersteunen dit proces actief.  De voeding is goed verteerbaar en heeft een laag vetgehalte.

Het gevolg is een goed werkende spijsvertering en een einde aan diarree, overgeven en buikpijn.
 

Spijsvertering weer in balans!

De spijsvertering is in balans en dat wil je natuurlijk graag voor je hond!

 

Darmbalans hondenbrokken
Heeft jouw hond darmproblemen?

Een goede hondendrol moet bruin en stevig zijn. Bij veel honden is dat niet het geval. Zij hebben last van hun spijsvertering. Daar worden hond en baas niet vrolijk van. Diarree, overgeven en buikpijn zijn problemen die vaak voorkomen en daar willen we graag wat aan doen!

Zoekveld