U bent hier

Heerlijk vlees voor de hond, nu ook voor de hond met dieetwensen!

Inmiddels hebben we al weer een aantal jaren vlees in blik voor de hond, dit in diverse varianten. Maar voor de honden die speciale voeding eten is het nog wel eens zoeken welke soort vlees daar nu het beste bij past. Vanaf nu is er ook voor die honden een heerlijke vleesmaaltijd of - beloning. 

Het assortiment is aangevuld met de volgende varianten:

  • HUID + VACHT
  • SPIEREN + GEWRICHTEN
  • MAAG + DARM

HUID + VACHT dieetvoeding

HUID + VACHT ondersteunt de huid en vacht van de hond bij huidaandoeningen en overmatige haaruitval. Het bevat een hoog gehalte aan essentiële vetzuren die de huid ondersteunen. In HUID + VACHT zitten onder meer de volgende twee kruiden: sint janskruid voor een mooie, glanzende vacht en brandnetel ter ondersteuning van de nieren.

SPIEREN + GEWRICHTEN dieetvoeding

SPIEREN + GEWRICHTEN dieetvoeding heeft als bijzonder voedingsdoel de ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in het geval van osteoartritis. De voeding bevat een hoog gehalte aan Omega-3 vetzuren (EPA) en vitamine E. In SPIEREN + GERWRICHTEN zitten onder meer de volgende twee kruiden: rozemarijn ter ondersteuning van de spieren en brandnetel voor soepele gewrichten.

MAAG + DARM dieetvoeding

MAAG + DARM is een volledige dieetvoeding en bevat goed verteerbare ingrediënten, een laag vetgehalte en een verhoogd gehalte aan elektrolyten ter compensatie voor een slechte vertering en bij acute diarree of de daaropvolgende herstelperiode. In MAAG + DARM zitten onder meer de volgende 2 kruiden: kamille voor een ontspannen darmwerking en brandnetel ter ondersteuning van de darmen.

Naast het feit dat het vlees een puur natuurproduct is, vinden honden het erg lekker. Het vlees bevat geen gluten, geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten aan het vlees toegevoegd. En natuurlijk is het vlees dierproefvrij!

Waarom vlees in blik?

De natuurlijke grondstoffen worden na een kwaliteitscontrole verwerkt tot het eindproduct en ingeblikt. Na het sluiten van het blikje wordt dit pas verhit, zo wordt de hoge kwaliteit van de voedingsstoffen, mineralen en vitaminen  behouden. Het vleesgehalte is hoog (minimaal 65%); de ingrediënten zijn vers en er zijn speciale kruiden aan toegevoegd. De unieke recepturen dragen bij aan een goede spijsvertering van de hond. Daarbij is blik duurzaam, want het is geheel recyclebaar; alle beetjes helpen!

Waar verkrijgbaar?

Benieuwd waar je onze vleesvloeding in blik kunt kopen? Bekijk hier onze verkooppunten.