U bent hier

ECOstyle maakt dieetlijn compleet met OVERGEWICHT

ECOstyle introduceert OVERGEWICHT. Overgewicht is dieetvoeding voor een gezond gewicht van de hond. De speciale voeding komt in brokjes, vlees en traktatie. Met Overgewicht maakt ECOstyle haar dieetlijn compleet. 

Overgewicht volledige dieetvoeding voor je hond: voor een gezond gewicht

  • Stimuleert afvallen
  • Hond verliest geleidelijk gewicht
  • Geen hongergevoel
  • Met speciale kruiden en prebiotica

Voor een actieve hond

De speciale Overgewicht hondenvoeding van ECOstyle stimuleert afvallen en geeft een verzadigd gevoel. Dit komt door de combinatie van een laag vetgehalte met een juist hoog gehalte aan ruwe celstof, waardoor deze voeding een laag energiegehalte heeft. De ruwe celstof, oftewel vezels, zijn voor een groot deel afkomstig uit de kruiden. Vezels zorgen  voor een goede maag- en darmvulling, waardoor, ondanks dat de hond afvalt, hij geen hongergevoel heeft. Daarbij is er behoud van de spiermassa, dankzij de goed verteerbare eiwitten in de voeding. De hond verliest geleidelijk gewicht en wordt actiever. 

ECOstyle dieetvoeding voor honden

Diervoedingsspecialist ECOstyle biedt met Overgewicht, Huid + Vacht, Spieren + Gewrichten en Maag + Darm een volledige ondersteuning van de gezondheid van honden.  

Is je hond te zwaar? Start vandaag met ECOstyle Overgewicht dieetvoeding

Start vandaag met ECOstyle Overgewicht dieetvoeding. Overgewicht is dieetvoeding voor een gezond gewicht van je hond. De speciale voeding komt in brokjes, vlees en traktatie.