U bent hier

Binte na 3 maanden Overgewicht

Sinds 5 juli 2018 volgen we labrador Binte van 4 jaar. Hij is met 52 kilo te zwaar. Zijn baasje (onze collega Marjan) geeft hem Overgewicht dieetvoeding. Hoe gaat het na drie maanden?

Het is nu 3 maanden geleden dat Binte in ons leven kwam. Wat zijn wij blij met hem! Onze andere hond Max is veel meer in balans door zijn rustiger en wijzer soortgenoot. Hij is veel zekerder nu en dat is mooi om te zien.

Relaxt

Binte zelf is ook bij ons in zijn element. Hij is relaxt en geniet van het buiten zijn en wandelen. Hij zoekt contact en ligt lekker aan onze voeten. Max was eerst veel meer een eenling en ging rustig alleen in een ander vertrek liggen, maar nu imiteert hij het gedrag van Binte en voelt zich daar zo te merken goed bij.

Alert en waaks

Beide zijn ze alert en waaks. Als er iets ongewoons aan de hand is, wordt dat zeker gemeld. Als wij ’s avonds op de bank zitten, liggen beide honden aan onze voeten, behoorlijk ingesloten door veel hond. Maar wat een prima gevoel is dat.

Speels, actief, vrolijk

En wat is Binte qua uiterlijk ook veranderd! Daar waar hij eerst flink last had van overgewicht, is hij nu duidelijk afgevallen tot gezonde proporties. Hij rent en speelt, is heel actief en vrolijk. Wij hadden niet gedacht dat beweging in combinatie met Overgewicht voeding, vlees en traktatie in een relatief korte tijd zo’n mooi resultaat zou geven.

10 Kilo minder Binte

Wij zijn erg tevreden en blij dat we de nieuwe voeding op voorhand mochten testen. Het heeft Binte zichtbaar goed gedaan. 10 kg lichter en een actieve, vrolijke hond is het resultaat. Wat fijn dat nu ook andere honden van deze nieuwe soort voeding gebruik kunnen maken!

Binte voor Overgewicht dieetvoeding

Labrador Binte is 52 kilo wanneer ze bij Marjan komt komt wonen. Ontdek hoe het grote afvallen begon enhoe Binte de overstap maakt naar ECOstyle Overgewicht.

Binte tijdens Overgewicht dieetvoer

Sinds 5 juli 2018 is labrador Binte bij ECOstyle-collega Marjan. Binte is een zwarte, grote Labrador van 4 jaar. De match met hond Max is prima. Een echte aanwinst deze zwarte, lieve lobbes. Er is alleen wel wat veel van Binte: hij weegt 52 kg! Hoe gaat het na een maand op ECOstyle Overgewicht?

Start vandaag met ECOstyle Overgewicht dieetvoeding. Overgewicht is dieetvoeding voor een gezond gewicht van je hond. De speciale voeding komt in brokjes, vlees en traktatie.