U bent hier

Binte komt!

Sinds december hebben we een jonge Labrador van nu 1,5 jaar. Max heet hij. Een gespierde, chocoladebruine hond, erg speels en met een tomeloze energie. We maken samen heel wat kilometers. Maar Max heeft een hekel aan alleen zijn, iets wat wel gebeurt doordat wij beide werken. Na rijp beraad hebben we besloten een vriendje voor Max te zoeken en dat is gelukt. Op 5 juli komt Binte!

Binte is een zwarte, grote Labrador van 4 jaar. De match is prima. Er is een klik met Max en ons vanaf het eerste moment. Een echte aanwinst deze zwarte, lieve lobbes. Er is alleen wel wat veel van Binte: hij weegt 52 kg!

Labrador Binte is te dik

Hij heeft een ontzettend brede rug en de lichaamslijnen zijn onvindbaar. Ook zijn conditie is niet best. Voor zijn gezondheid moet er echt wel iets gebeuren. Nu werk  ik bij ECOstyle en zitten wij midden in het traject van de ontwikkeling van een nieuwe dieetvoeding: Overgewicht. Hoe mooi is dat! Binte is een prachtige testhond. Hij krijgt de nieuwe Overgewicht-voeding twee keer per dag en tussen de middag een beetje Overgwicht-vlees uit blik. Na een wat een aarzelend begin, eet Binte met smaak alles op.

Gewichtsverlies en vitaliteit voor Binte de hond?

We gaan ook flink aan de wandel met Binte om zo zijn conditie op te krikken. Hij vindt het leuk en is vrolijk, een heerlijke hond. Binte speelt eindeloos met Max op het gazon, gaat graag achter een balletje aan en stoeit heerlijk. Al met al moet dat gewichtsverlies en vitaliteit opleveren. Ik ben heel benieuwd en wordt vervolgd... 

Labrador Binte valt af

Wordt Binte al wat dunner? Lees het vervolg in de update van Marjan.

Afvallen zonder hongergevoel met ECOstyle Overgewicht

De speciale Overgewicht hondenvoeding van ECOstyle stimuleert het afvallen en geeft een verzadigd gevoel. Dit komt door de combinatie van een laag vetgehalte met een juist hoog gehalte aan ruwe celstof, waardoor deze voeding een laag energiegehalte heeft. De ruwe celstof, oftewel vezels, zijn voor een groot deel afkomstig uit de kruiden. Vezels zorgen  voor een goede maag- en darmvulling, waardoor, ondanks dat de hond afvalt, hij geen hongergevoel heeft. Daarbij is er behoud van de spiermassa, dankzij de goed verteerbare eiwitten in de voeding. De hond verliest geleidelijk gewicht en wordt actiever.