U bent hier

BLOG

Welkom bij ECOstyle AnimalCare BLOG. Hier vind je verschillende artikelen over honden. Geschreven door schrijfsters met als achtergrond dierenarts, kattenbioloog, dierenarts assistente en professionele trimster. Veel lees plezier!

 

 

Op de fotio zie je Phi, de jongste hond van Mary Kerssen. Phi heeft energierijk voer nodig, maar is tegelijk een kritische eter. Hij krijgt sinds kort Actief hondenvoer van ECOstyle. Mary houdt ons op de hoogte van hoe dat gaat. Benieuwd?

Tot en met 20 juli kon je je opgeven als voorloper. De 50 hondeneigenaren die 10 kilo Actief ontvangen en kans maken op een Fitbit zijn bekend. Kijk snel of je ertussen staat!

Fancy, Issy, Phi en Ferno sporten en doen aan body awareness. Samen 'testen' ze ECOstyle ACTIEF. Mary Kerssen, de eigenaar van de border collies, deelt haar ervaringen. 

‘Elke ochtend drinken we buiten bij de honden een kop koffie. Ze worden dan uitgebreid geknuffeld en genieten zichtbaar van die aandacht.‘ Gelukkiger maak je ze niet, meent Lien Simons Koolen. Lees over haar bijzondere band met honden Duke en Cane.

ECOstyle_Overgewicht_hondenvoer

Weet je het nog dat Labrador Binte vorig jaar ECOstyle's nieuwe hondenvoeding Overgewicht ging testen? Binte was over de 50 kg toen hij bij zijn tweede baasje kwam, maar toen hij Overgewicht ging eten begon hij mooi af te vallen. We zijn nu bijna een jaar verder en kijk eens hoe goed het met Binte gaat!

 

Haalt je actieve hond te weinig energie uit regulier hondenvoer? Gelukkig introduceert ECOstyle ACTIEF, een volledige, energierijke hondenvoeding. Loop voor, probeer de brokken en wie weet win je een Fitbit! Doe je mee? 

Reina wandelt als kind veel met de hond van haar buren. Als ze 10 is krijgt ze ‘eindelijk’ haar zo gewenste eigen hond. Inmiddels is hond nummer acht in Reina’s leven: Schotse Collie Moyra. Reina: ‘Moyra is de leukste, humoristische, slimste en liefste hond van de wereld.’ 

De nieuwe ACTIEF hondenvoeding van ECOstyle is ontwikkeld speciaal voor honden die naast hun normale dagelijkse beweging, ook nog op een andere manier extra actief zijn, bijvoorbeeld met schapen drijven, agility of canicross. Ook honden die te mager blijven of drachtige of zogende dieren kunnen profiteren van het extra hoge eiwit- en vetgehalte in deze brok. 

Als het flink warm is buiten, zijn het asfalt, zand en de tegels/stenen erg heet. De poten en pootjes van honden (en katten) kunnen daardoor verbranden, zonder dat je dat echt doorhebt. Verzorg, juist bij hitte, de huid en poten van je hond of kat goed en let op blaren en beschadigingen. Ontdek hier de tip voor verzorging van de huid van je hond of kat tijdens en na warme dagen. 

Ollie, bekend als Welkoop-huishond, bezocht ECOstyle voor een snuffelstage. En dat op zijn verjaardag! Het werd een heel leuke dag. Kijk je mee naar de feestelijke foto's? Dan ontdek je meteen waar je favoriete hondenvoeding vandaan komt. 

Pagina's