Hondenvoer van ECOstyle

Natuurlijke diervoeding met kruiden

Nieuw: ACTIEF volledige hondenvoeding

► Extra energie voor optimale prestatie 
► Met kruiden en anti-oxidanten voor ondersteuning van spieren en gewrichten bij inspanning
► Bijvoeren is niet nodig

Voor de actieve hond

Speciaal voor honden die naast hun normale dagelijkse beweging, ook nog op een andere manier extra actief zijn.

Met de kracht van meloen

In Actief zit een speciale meloensoortvan nature extra rijk aan anti-oxidanten

Op de fotio zie je Phi, de jongste hond van Mary Kerssen. Phi heeft energierijk voer nodig, maar is tegelijk een kritische eter. Hij krijgt sinds kort Actief hondenvoer van ECOstyle. Mary houdt ons op de hoogte van hoe dat gaat. Benieuwd?

Tot en met 20 juli kon je je opgeven als voorloper. De 50 hondeneigenaren die 10 kilo Actief ontvangen en kans maken op een Fitbit zijn bekend. Kijk snel of je ertussen staat!

Fancy, Issy, Phi en Ferno sporten en doen aan body awareness. Samen 'testen' ze ECOstyle ACTIEF. Mary Kerssen, de eigenaar van de border collies, deelt haar ervaringen. 

Onze ecologische (= met respect voor natuurlijk evenwicht) diervoeding voor honden en katten is natuurlijk en lekker. Het brede scala aan ingrediënten sluit zo goed mogelijk aan bij de natuurlijke wijze van voeden van de dieren. Dat resulteert in een zo divers mogelijke samenstelling van de darmflora. Een gezonde darmflora is de basis van een goede gezondheid. 

Voor vrolijke en vitale honden en katten

ECOstyle voegt geen conserveringsmiddelen, geur-, kleur-, smaakstoffen, suikers of zouten toe aan haar voeding. De toegevoegde kruiden, die in elke voedingsvariant anders zijn, ondersteunen de gezondheid in alle levensfases of bij specifieke problemen. Voor vrolijke en vitale honden en katten, een dierenleven lang! 

 

Geef je hond een gezond gewicht

ECOstyle OVERGEWICHT dieetvoeding voor je hond
► Stimuleert afvallen
► Geleidelijk gewichtsverlies        
► Geen hongergevoel

Volledige dieetvoeding
Premium hondenvoeding met hoog vleesaandeel
Lekkers bij overgewicht

Dagelijkse voeding voor honden

Net als mensen hebben onze huisdieren voeding nodig. Voedsel is nodig om te groeien en voor de instandhouding van lichaamsweefsels en brandstofvoorziening. De hond is van oorsprong een vleeseter en is daarom uitgerust met een goed gebit en een relatief kort maag-darmkanaal.

De voornaamste componenten van het hondenvoer zijn eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen, vezels, mineralen en water.

Een groot aantal honden heeft last van gezondheidsproblemen. Dat is niet fijn voor het baasje en al helemaal niet voor de trouwe viervoeter! ECOstyle dieetvoeders leveren een belangrijke bijdrage aan de ondersteuning van de gezondheid van deze honden.

De natuurlijke voeding van ECOstyle; voor een blijvend vrolijke hond.

Lees hier verder over onze voedingsfilosofie...

 

Benieuwd of jouw hond ECOstyle diervoeding lust? Vraag een proefzakje aan!

Wij voegen kruiden toe

Planten en kruiden, maar ook bomen en algen, bevatten allerlei stoffen die een specifieke werking hebben in het lichaam. Al vele eeuwen maakt de mens hier gebruik van. Er bestaat dus veel kennis over het gebruik van planten bij bepaalde aandoeningen. De laatste jaren wordt ook wetenschappelijk onderzocht waarom bepaalde planten tegen bepaalde aandoeningen zo effectief zijn en welke stoffen daarbij betrokken zijn. 

Lees hier verder over onze voeding én kruiden... 

Gezondheidsproblemen bij jouw hond?

Heeft je hond last van huidproblemen, spierproblemen, last van zijn darmen of overgewicht? 

ECOstyle heeft HUID+VACHT, SPIEREN+GEWRICHTEN, MAAG + DARM dieetvoeding, speciaal voor honden met gezondheidsproblemen.

Deze complete speciale hondenvoeding is voor elke hond en ieder ras en nog 100% natuurlijk ook!

Ervaringen van baasjes

ECOstyle kan heel veel over haar producten vertellen, maar zelf ervaren en vooral zien is natuurlijk het meest overtuigend. Hiernaast de nieuwste gebruikers ervaringen die wij van onze klanten hebben ontvangen. Met soms verbluffende resultaten en ontroerende verhalen, omdat een huisdier echt is opgeknapt! En soms gewoon fijn om te lezen dat huisdieren zo goed reageren op de ECOstyle-producten.

Zelf je ervaring delen met ons? Mail naar animalcare@ecostyle.nl

Amerikaanse Stafford Billy had last van huidproblemen
Amerikaanse Stafford Billy had last van huidproblemen

Billy heeft een hele lastige tijd achter de rug. Hij had vreselijke huidproblemen. Zijn buik en poten waren rood, hij had overal ontstekingen en open wonden. Al met al heel onplezierig en beslist niet leuk voor Billy. En dat is zacht uitgedrukt, want het was vreselijk en Billy voelde zich ellendig...

Meer lezen over BILLY

Duitse herder Lisa had blaasontsteking
Duitse herder Lisa had blaasontsteking

Onze Duitse herder Lisa, nu 3 jaar, moest na een blaasontsteking van de dierenarts op speciale dieetvoeding. En omdat wij ervan uitgaan dat de dierenarts altijd het beste met de hond voor heeft, kreeg zij dan ook deze brokken...

Fardo vindt het weer fijn om te rennen en te spelen!
Fardo vindt het weer fijn om te rennen en te spelen!

Mijn hond Fardo is 8 jaar. Het is een hele lieve en sociale hond. Samen spelen met onze kinderen vindt hij geweldig en hij gaat ook graag mee als ik ga hardlopen. Hij is altijd in voor een uitje en plezier! Nou ja, zo was het tot een tijd geleden…

Lotje & Kees
Lotje na 1 maand medicatie vrij!

Ik heb 2 honden, beide zijn overgevoelig. Maar Lotje spant echt wel de kroon. Over haar waren de dierenarts en ik het een jaar geleden eens; we zouden haar laten inslapen want het leven was voor Lotje echt niet meer leuk. Ze was nog maar 5, maar haar huidproblemen waren niet meer te verdragen. Wij vonden het verschrikkelijk.

American Stafford, Diamond knapt op
American Stafford, Diamond knapt op!

Diamond is een lieve American Stafford van 1,5 jaar en hij woont in Nijmegen. Hij is dus nog jong.  Al maanden lang had Diamond last van zijn huid en vacht. Jeuk tussen de tenen, op de rug en buik en in de liezen. Om gek van te worden!

Maltezer huidklachten
Maltezer Benjy van de prednison af!

Maltezer Benjy kreeg een jaar geleden huidklachten. De buik was helemaal rood en Benjy had veel jeuk. De hond kreeg Prednison om de klachten onder controle te houden; het beheersen van de jeuk ging daardoor redelijk goed, maar Benjy begon met gal spugen. Vervelend allemaal.

Sheltie Ruschka moest afvallen
Sheltie Ruschka moest afvallen

"Toevallig liep ik de vertegenwoordiger van ECOstyle Animal Care tegen het lijf. Ik vertelde over de problemen bij één van mijn honden, de bijna 8 jaar oude Sheltie Ruschka. Ze is te dik en veel te lui. Het advies was om het eens te proberen met ADULT. En ik dacht: Waarom niet, het is het proberen waard!"

Herder Otto heeft heupdysplasie
Herder Otto heeft heupdysplasie

"Otto kreeg vorig jaar de diagnose heupdysplasie, hij was toen 11 maanden. En het bleek ook nog een erge vorm van heupdysplasie te zijn en het viel niet te opereren. Otto was achteraf altijd al anders in zijn bewegingen dan zijn zus; hij sprong nooit, speelde weinig en ging altijd maar snel zitten of liggen als hij lang moest staan."

red-tri-border-collie-axl-darmproblemen
Red tri Axl blij met DARMBALANS

Deze hond was namelijk 3 jaar geleden letterlijk ten dode opgeschreven. Hij had een darmverlamming en de dierenartsen zaten met de handen in het haar. Ze hebben hem letterlijk dicht genaaid na de operatie en hem aan mij mee gegeven met het bericht ‘als hij de eerste 24 uur door komt heeft hij een kansje.

Roos had last van haar huid
Labrador Roos had last van haar huid

Labrador Roos is 4 jaar. Zij had een jaar lang al last van haar huid; jeuk, roodheid, schilfers, een vieze geur en verkleuring van de huid. Daar word je als Labrador én baas niet vrolijk van. Via de dierenarts kreeg Roos eerst hypoallergene voeding en later vlees met konijn. Eerst ging het beter, maar de klachten kwamen toch terug. Antibiotica en corticosteroïden werden ingezet.

ECOstyle AnimalCare op Facebook
Wij zijn ook op Facebook!

Op Facebook communiceren wij alle artikelen die op onze website verschijnt, maar ook leuke weetjes en geinige filmpjes. Dus als je gemakkelijk op de hoogte gehouden wilt worden, een vraag hebt of met ons mee wilt discussiëren, vind ons dan leuk!

Proefzakje
Proefzakje

Heb jij een kieskeurige hond wat eten betreft? Dan is de kans groot dat onze brokken een succes zijn! Veel moeilijke eters gaan overstag voor dit heerlijke kruidenbrokje, boordevol gezondheid. Bestel een proefzakje voor 1 euro, inclusief verzendkosten.

Gemakkelijk en automatisch op de hoogte blijven?

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief met diverse onderwerpen zoals verhalen van onze gebruikers, leuke weetjes over honden en katten, tips van Evelien de dierenarts en Yvonne onze voedingsdeskundige. En natuurlijk vind je in deze nieuwsbrief onze nieuwe en lopende acties.

Meer over honden en voeding lezen...
voedselallergie of voedselintollerantie

 

Voedselallergie of -intolerantie?

Jeuk? Of vachtproblemen? Tijd voor een bezoek aan de dierenarts. De dierenarts constateert, dat jouw dier een voedselovergevoeligheid heeft. Je krijgt hypoallergeen dieetvoer voor jouw hond voorgeschreven.

Jouw hond weer jeukvrij door het leven....

Granen waarom wel

 

Granen, waarom wel!

Er is een duidelijke trend in de markt naar ‘granenvrij’ honden en kattenvoer. ECOstyle honden- en kattenvoer bevat wel granen. ECOstyle kiest heel bewust voor honden- en kattenvoer met granen!

Waarom kiezen wij bewust vóór granen....

Organen en voeding honden

 

Organen & voeding van de hond

De laatste jaren is steeds meer sprake van “verwenziektes” bij huisdieren, zoals dit bij de mens vaak de “welvaartsziekte” wordt genoemd. Een hond die te weinig beweegt krijgt op de langere termijn problemen met de gezondheid.

Gezondheidsproblemen door voeding....