0 Vergelijken
Potgrond

Genieten van sterke en kleurige planten? Geef ze de beste start en zorg voor een goede voedingsbodem. ECOstyle heeft de beste oplossing door ze te planten met natuurlijke potgrond. Onze Potgrond Huis & Tuin is de ideale basis voor potten en bakken. Voor binnen én buiten. Voor je groentetuin hebben wij Potgrond Moestuin in ons assortiment.

Potgrond, wat is dat eigenlijk? 

Hou jij van planten verpotten? Dan koop je hoogstwaarschijnlijk ook wel eens een zak potgrond. De samenstelling van potgrond zorgt ervoor dat de grond luchtig is en beter water vasthoudt. Hierdoor ontstaat een beter wortelstelsel en groeien planten optimaal. Daarnaast bevatten ze voor enkele maanden aan voedingsstoffen. Wist je dat ECOstyle Potgrond veenvrij is? Hiermee ontzien we kwetsbare veengebieden. 

Waarom is het beter om potgrond te gebruiken? 

Naast regelmatig water geven, een goede verzorging en een goede grond is het belangrijk dat er voldoende voeding aanwezig is. Door het gebruik van potgrond geef je de benodigde extra voeding en krijg je langdurige en rijkbloeiende planten. Onze Potgrond Huis & Tuin is voorzien van een natuurlijke meststof en geeft planten de eerste 100 dagen voeding. De ideale basis voor kamer- en buitenplanten. Voor de groentetuin hebben wij Potgrond Moestuin is het assortiment. Voor het succesvol zaaien, stekken en planten. Gebruik je onze Plantaarde, dan slaat nieuwe aanplant snel aan, zoals bomen, heesters en vaste planten. Plantaarde is niet geschikt als potgrond, je moet plantaarde vermengen met de bestaande grond.

De unieke potgrond van ECOstyle?

Doorgaans is het hoofdbestanddeel van potgrond veen (turf). Dat is ook meteen het grootste verschil met andere merken. ECOstyle potgrond is veenvrij en is onder andere gemaakt van gecomposteerde kokosvezels. Deze sponsachtige vezels maken de potgrond luchtig en rul. Hierdoor worden vocht en voedingsstoffen beter vastgehouden en kun je tot 50% minder water geven. De luchtige structuur van de potgrond en de toegevoegde meststoffen zorgt eveneens voor een goede wortelgroei en rijke bloei. En, je houdt altijd schone handen bij het planten of verpotten. Wel zo handig!

Aanbevolen PRODUCTEN
€ 4,25
€ 8,75
€ 8,25
€ 18,95