U bent hier

Agenda

Bijeenkomsten, beurzen en presentaties
9 en 10 januari Tuinprofessionaldagen Doorn

Woensdag 9 januari en donderdag 10 januari zijn we aanwezig bij de Tuinprofessionaldagen bij Landgoed Zonheuvel in Doorn.

15-17 januari 2019: De Groene Sector Vakbeurs Hardenberg

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig bij De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. U bent van harte welkom in onze stand met nummer 303 op 15, 16 en 17 januari 2019!

6 februari 2019: Clucius Groendag Hoorn

Gerwin te Velde zal een presentatie verzorgen over biologische plaagbestrijding met aaltjes. Door klimaatverandering treden steeds vaker insectenplagen op. Door de lange, warme en droge periodes, maar ook door de zachte winters krijgen buxusmotten, engerlingen en emelten steeds meer kans om zich te ontwikkelen. Wat kun je daar als hovenier of groenvoorziener tegen doen nu het gebruik van middelen sterk aan banden is gelegd? In deze workshop wordt besproken hoe aaltjes ingezet kunnen worden als biologische bestrijding van buxusmotten, engerlingen en emelten. Ook zijn we aanwezig met een stand.  Het thema voor deze Groendag is geïnspireerd op de mooie, maar warme en droge zomer van 2018; Weer of Geen Weer, Groen & Klimaat.

20 februari 2019: BioSeminar

Ook deze winter organiseren we weer een BioSeminar. Zet u 20 februari 2019 vast in uw agenda? Het programma en de locatie volgen nog!

Zoekveld