U bent hier

Agenda

Bijeenkomsten, beurzen en presentaties
4 Oktober 2019 Meet & Greet bij de tuinen van Appeltern

Op vrijdag 4 oktober zijn wij te vinden bij de meet & greet in de Tuinen van Appeltern

Aanvang: Vanaf 10.00 uur is het park geopend, van 12.00 - 17.00 uur is de meet & greet, graag zien we u daar!

17 oktober 2019 Meesters in de Tuin

Op donderdag 17 oktober staan wij op de exclusieve beurs Meesters in de Tuin. Dit is dé plek waar de allerbeste hoveniers, tuinontwerpers, tuinarchitecten, zwembadbouwers en villabouwers elkaar ontmoeten.

8 en 9 januari 2020 Tuinprofessionaldagen

Op woensdag 8 en donderdag 9 januari staan wij op de tuinprofessionaldagen. De 10e editie van de Tuinprofessionaldagen staat in het teken van duurzaamheid én ondernemerschap.

14, 15 en 16 januari 2020 de Groene Sector vakbeurs

Op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 januari vindt de Groene Sector Vakbeurs plaats in Hardenberg. Dit is het grootste evenement binnen de groen sector voor hoveniers, boomkwekers, beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening, tuin- en landschapsarchitecten en groot groenvoorzieners.

22 januari 2020 Groendag Clussius

Op 22 januari staan wij op de Groendag van het Clussius college te Hoorn. Het thema van deze dag is Biodiversiteit, de baten van groen. Vragens als; hoe kunnen we de stad en onze tuinen zo inrichten dat de biodiversiteit wordt vergroot? Hoe kun je met goed bodembeheer de biodiversiteit verbeteren? Wat is de invloed van biodiversiteit op ons klimaat? komen langs. De vele aspecten van biodiversiteit, zowel op kleine als op grote schaal, zullen op deze dag worden besproken.

Zoekveld