Menu

De 10 van ECOstyle diervoeding

Bewuste keus in diervoeding

Waar let je op wanneer je brokjes, vlees of lekkers voor je hond of kat koopt? Honden en katten hebben verschillende voedingsbehoeften, maar een belangrijk uitgangspunt bij diervoeding is dat het voer de natuurlijke processen van het dier niet verstoort. Voor ECOstyle een basisprincipe.

Daarom kies jij voor ECOstyle diervoeding:

1. Voeding met alleen natuurlijke ingrediënten

IIn diervoeding van ECOstyle zitten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, waaronder vlees, granen en kruiden. Uit kennis en ervaring samengesteld voor een vrolijke en gezonde hond of kat!

2. Voeding zonder geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen

ECOstyle gebruikt geen kunstmatige conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen. Kruiden en vitamine E zorgen voor houdbaarheid.

3. Voeding ontwikkeld zonder dierproeven 

ECOstyle doet niet aan dierproeven. We houden het bij “smaaktesten”. Een hond of kat krijgt de voeding aangeboden in zijn of haar natuurlijke omgeving.

4. Voeding met graan en een brede samenstelling van vele verschillende dierlijke en plantaardige ingrediënten voor een optimale gezonde darmflora, spijsvertering en weerstand

ECOstyle maakt gebruik van alle mogelijkheden (enzymen) die een hond of kat van nature kan produceren om voeding te verteren, zo krijgt een dier geen intoleranties voor specifieke voedingsmiddelen. En breed samengestelde voeding zorgt voor een breed samengestelde darmflora (bacteriën in de darm). Dit houdt het immuunsysteem in balans.

5. Voeding die (wetenschappelijk) bewezen positief effect heeft op de gezondheid van mijn huisdier

Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat het principe van ECOstyle voeding werkt. In die studie liet meer dan 80% van de honden met huid- en vachtproblemen sterke klinische verbetering zien (van de klachten), door de combinatie van breed samengestelde voeding en kruiden in Huid + Vacht voeding. 

6. Voeding met kwalitatief hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten

ECOstyle diervoeding ondersteunt de natuurlijke processen van de spijsvertering. Dit natuurlijke proces is bij een juiste voeding volledig in balans. Onze overtuiging is dat de spijsvertering van honden of katten moet worden uitgedaagd voor een optimale vertering van het voer. ECOstyle diervoeding kent een uitgebalanceerde mix van o.a. verschillende soorten vlees en granen, dierlijke vetten, plantaardige oliën en kruiden. Natuurlijk zonder toegevoegde geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. En zonder toegevoegde zouten en suikers.

7. Voeding met een uitgekiend mengsel aan kruiden voor het behoud van een goede gezondheid

ECOstyle voegt kruiden en andere werkzame onderdelen van planten (zoals zaden) toe aan de hondenbrokken, hondenvlees, kattenbrokjes en het kattenvlees. Kruiden ondersteunen de spijsvertering en organen zoals lever en nieren. De kruiden in onze voeding zijn duurzaam geteeld.

8. Voeding afkomstig van een Nederlands bedrijf dat sinds de oprichting maar één missie heeft: samen de natuurlijke balans van plant en dier herstellen en behouden 

‘Wie een betere wereld wil, moet daarvoor zelf het initiatief nemen.’ Dat is de gedachte waarmee ECOstyle meer dan 50 jaar geleden als eerste begon met het ontwikkelen en verkopen van ecologisch verantwoorde producten met een minimale impact op het milieu en de gezondheid. Alle producten zijn erop gericht de natuurlijke balans in bodem, plant of dier te herstellen of te behouden. Want met een natuurlijke balans kan iedereen langdurig genieten van een mooie tuin en gezonde, vitale dieren. Het bieden van oplossingen met kennis uit de natuur is wat ECOstyle doet!

9. Voeding van een bedrijf met alleen producten die zijn gebaseerd op de slimheid van de natuur: werkzame stoffen of natuurlijke processen

Alle producten zijn gebaseerd op de slimheid van de natuur. Aan de basis van al onze producten ligt het principe de natuurlijke processen van de hond en kat niet te verstoren, maar uitsluitend te versterken. De juiste voeding ondersteunt het natuurlijk proces van de “organische kringloop”.

10. Voeding van een bedrijf dat alleen verantwoorde producten verkoopt

De missie van ECOstyle staat al meer dan 50 jaar stevig: samen de natuurlijke balans van plant en dier herstellen en behouden. Doe je mee?

Voordelig kennismaken met hondenvoer van ECOstyle

Ontdek gemakkelijk of je hond de brokken lekker vindt, zonder direct een grotere zak aan te schaffen. Probeer ECOstyle AdultSeniorJuniorHuid + VachtSpieren + Gewrichten of Maag + Darm. Een proefzakje kost € 1,00. Dit bedrag is inclusief verzendkosten. 

BESTEL EEN PROEFZAKJE HONDENBROKKEN

Probeer kattenbrokjes van ECOstyle

Laat je kat onze brokjes voorproeven. Bestel een proefzakje CareHuid + VachtSpieren + GewrichtenBlaasgruis of Overgewicht. Een probeerzakje van 100 gram kost € 1,00. Dit bedrag is inclusief verzendkosten. 

BESTEL EEN PROEFZAKJE KATTENBROKJES