0 Vergelijken

WespWeg

Wespen zijn nuttige dieren. Ze kunnen echter ook voor overlast zorgen. De WespWeg is een imitatie wespennest en zorgt dat wespen niet in de buurt komen, zonder het gebruik van gif.

  • Imitatie wespennest
  • Verjaagt wespen zonder gif
  • Houdt wespen op afstand rondom huis en terras

WespWeg

Verjaag wespen rondom huis en terras met WespWeg

Rond eind augustus merk je dat het aantal wespen enorm toeneemt. Dit komt omdat de koningin minder eitjes legt en de werksters daardoor werkloos worden. Ze gaan daarom op zoek naar zoetigheid. En hoe minder eten er voor handen is, hoe meer jij ze op jouw eten en drinken ziet. WespWeg van ECOstyle verjaagt wespen rondom huis. Het is een zak met een speciaal patroon dat je kunt opvullen met bijvoorbeeld een krant of tas. Dit imitatiewespennest schrikt wespen af. Wespen denken dat de plek bezet is door andere wespen. Hierdoor wordt een bestaand wespennest nagebootst. Wespen komen daardoor niet meer in de buurt. Een veilige, duurzame oplossing en volledig gifvrij. Naast WespWeg heeft ECOstyle ook nog twee andere effectieve producten in haar assortiment om wespen te verjagen. Zoals de WespenVal en Ongedierte & Wespenspray. Zo kun jij weer ongestoord genieten van je hapje en drankje op je terras of balkon.

Verjaag wespen effectief met WespWeg

Het imitatienest wordt als een vijand gezien voor wespen. Ze zullen daardoor uit de buurt van het nest blijven. De WespWeg zal de meeste Europese wespensoorten verdrijven. De WespWeg is niet ontworpen om bestaande nesten te controleren. Deze moeten voor gebruik verwijderd worden.

Tips voor een wespvrij terras

  1. Gebruik de 100% natuurlijke ECOstyle Ongedierte & WespenSpray bij intense aanwezigheid van wespen inwoon, werk- en verblijfsruimten

Gebruiksaanwijzing

  1. Vouw de WespWeg open en vul de zak met een krant of een tas, zodat er een vorm van een wespennest ontstaat
  2. Sluit de zak door aan het elastiek te trekken. Stop het uiteinde van het elastiek in de zak
  3. Hang de WespWeg bijvoorbeeld op onder jouw parasol, bij het terras of bij een dakrand
     
SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
EAN nummer 8711731035378
Toepassing Voor het verjagen van wespen.
Verpakking 1 st.