0 Vergelijken

MierenSpray

MierenSpray is een 100% natuurlijk mieren- bestrijdingsmiddel. Door de spray wordt het nest snel bestreden. De handige spuitmond zorgt er voor dat je direct in het nest kunt spuiten. Zo wordt het probleem bij de bron aangepakt.

 • Mieren bestrijden op een snelle en directe manier
 • Spuitbus onder druk van zuivere lucht
 • Bevat een spuitrietje voor gericht spuiten in kieren, naden en nest

MierenSpray

Natuurlijke spray voor binnen en buiten

De MierenSpray van ECOstyle werkt effectief tegen mieren. De handige spuitmond zorgt er voor dat je direct in het nest kunt spuiten. Zo wordt het probleem bij de bron aangepakt. Ook is de MierenSpray verpakt in een milieuveilige spuitbus zonder drijfgas. Het product wordt onder druk gebracht met zuivere lucht. Mieren zijn nuttige insecten in je tuin. Ze eten namelijk andere insecten in je tuin op. Bestrijd ze alleen wanneer er sprake is van een plaag of overlast. De MierenSpray van ECOstyle is geschikt voor binnen en buiten. Direct en effectief bestrijden.

 • Mieren bestrijden op een snelle en directe manier
 • Spuitbus onder druk van zuivere lucht
 • Bevat een spuitrietje voor gericht spuiten in kieren, naden en nest

Bestrijd ook de bron met MierenSpray

MierenSpray van ECOstyle werkt op basis van natuur-pyrethrum-extract. Dit is een 100% natuurlijke werkzame stof. De spuitbus bevat een spuitrietje voor het makkelijk behandelen van kieren, naden en nestingangen. Hiermee pak je meteen de bron van de plaag aan. MierenSpray heeft een direct bestrijdend effect. De mieren die in het nest achterblijven worden niet bestreden, maar ontvangen ook geen voedsel meer.

Tips: Mieren zijn nuttige dieren

 1. Mieren zijn nuttige dieren. Bestrijd alleen bij overlast

Gebruiksaanwijzing 

 1. Vóór gebruik goed schudden, minimaal 30 seconden
 2. Looproutes dienen grondig te worden besproeid
 3. Schuilplaatsen en nestingangen extra intensief besproeien. De inhoud is voldoende voor de behandeling van 10 m2 oppervlak
 4. Voorkom dat het middel direct op planten wordt gesproeid
SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
EAN nummer 8711731004541
Dosering De inhoud van de spuitbus (400 ml) is voldoende voor de behandeling van circa 16 m2 oppervlak; spuit circa 10 seconden per m2.
Werkzame stof Pyrethrinen Gehalte: 0,25% w/w (2,5 g/kg) Aard van het preparaat: Emulsie, olie in water.
Toepassing Voor het bestrijden van mieren(nesten).
Verpakking 400 ml.