0 Vergelijken

MierenPoeder

Gebruik voor het veilig en effectief bestrijden van mieren: ECOstyle MierenPoeder. MierenPoeder is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten. Naast de MierenPoeder heeft ECOstyle ook MierenLokdozen en MierenSpray voor een effectieve bestrijding van de mierenplaag.

 • Bestrijd mieren met MierenPoeder voor een zeer snel resultaat
 • MierenPoeder is te strooien en te gieten
 • Mieren bestrijden op een effectieve manier

MierenPoeder

ECOstyle MierenPoeder: te strooien en te gieten

ECOstyle MierenPoeder biedt 100% natuurlijke en effectieve bestrijding van mieren. MierenPoeder is handig te strooien vanuit de bus direct in het nest. Daarnaast kun je het ook toepassen als gietoplossing. Direct in het nest te gieten voor een zeer snelle en effectieve werking. Afhankelijk van de grootte van het nest is het belangrijk om regelmatig te blijven strooien. De bestrijdende werking van het natuur-pyrethrum treedt op zodra de mieren hiermee in aanraking komen. 

 • Bestrijd mieren met MierenPoeder voor een zeer snel resultaat
 • MierenPoeder is te strooien en te gieten
 • Mieren bestrijden op een effectieve manier

Overlast mieren

Ondanks dat mieren nuttige dieren zijn, kunnen ze ook voor overlast zorgen. Mieren zorgen voor kale plekken in het gazon, een verzakt terras. Bestrijd echter alleen wanneer ze een plaag vormen. De beste MierenPoeder van ECOstyle helpt bij het effectief bestrijden van mieren die het terras ontsieren of tussen het grint gangen graven.

Voor effectieve bestrijding van mieren in gazons, op terras of balkon

Mieren poeder is een natuurlijk en eenvoudige manier om mieren overlast te bestrijden. Natuur-pyrethrum word gewonnen uit chrysant-achtige planten die van nature een afweermechanisme hebben die in werking treedt als de plant word aangevallen. Deze slimheid van de natuur verwerken wij in onze MierenPoeder. ECOstyle's MierenPoeder is snel biologisch afbreekbaar. Let goed op: mieren zijn slim en verplaatsen hun nest als ze aangevallen worden, zie je de mieren ergens anders aan het werk gaan, bestrijd dan opnieuw.

Tip: Los MierenPoeder op in water

 1. MierenPoeder van ECOstyle is oplosbaar in water. Zo giet je het gemakkelijk in het nest

Gebruiksaanwijzing

 1. MierenPoeder kan als strooi- en gietmiddel toegepast worden
 2. Strooi het poeder bij de nestingangen en rond het mierennest
 3. Opgelost in water kan het direct in en rond de nestingangen gegoten worden
 4. Zowel bij strooien als bij gieten wordt het beste effect verkregen bij behandeling vroeg in de ochtend of tijdens de avond, wanneer de mieren in het nest verblijven

Tip, je kunt mieren ook verjagen met aaltjes.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
EAN nummer 8711731016537 , 8711731021371
Dosering 40 gram per m2 bij strooien. Bij gieten 40 gram per liter water, doseer ongeveer 0,5 liter in het nest en 0,5 liter rond het nest.
Werkzame stof Pyrethrinen: Gehalte: 0,174% w/w (1,74 g/kg) Aard van het preparaat: Lokmiddel in korrelvorm.
Toepassing Dit product kan zowel als strooi- en gietmiddel toegepast worden.
Verpakking 250 g, 400 g.