0 Vergelijken

LuisVrij Rozen

Wil je bladluizen op rozen bestrijden? ECOstyle LuisVrij Rozen bestrijdt op 100% natuurlijk wijze insecten zoals luizen, tripsen en witte vliegen op rozen, snel en effectief. De werkzame stof in LuisVrij Rozen is een vetzuur; een zeepachtige natuurlijke stof. Deze vetzuren zijn onschadelijk voor het bodemleven.

 • Bladluizen bestrijden op rozen is eenvoudig met LuisVrij
 • Bestrijdt bladluis op een milde en effectieve manier
 • LuisVrij is snel biologisch afbreekbaar

LuisVrij Rozen

Luizen op rozen bestrijden

Speciaal voor rozen is er ECOstyle LuisVrij Rozen. Rozen zijn vaak gevoelig voor aantasting van onder meer bladluizen. Ze zuigen sappen en voedingsstoffen uit de bladeren. Wanneer de roos last heeft van veel bladluizen kan hij afsterven. Deze plantensoort vraagt een zacht product voor een effectieve bestrijding. Luizen op roos bestrijden doe je met Luisvrij Rozen van ECOstyle. De kaliumzouten van organische vetzuren in LuisVrij Rozen hebben een milde samenstelling en zijn even effectief als LuisVrij. Met LuisVrij Rozen bestrijd je tevens trips en witte vliegen. Wist je dat de restanten van dit product tezamen met het huishoudelijk afval kunnen worden afgevoerd? Wel zo handig!

 • Bladluizen bestrijden op rozen is eenvoudig met LuisVrij
 • Bestrijdt bladluis op een milde en effectieve manier
 • LuisVrij is snel biologisch afbreekbaar

Schade door bladluizen

Bladluizen zuigen sappen uit planten om zo hun tekort aan eiwitten aan te vullen. Jonge planten kunnen flink last hebben van een bladluisaantasting. Door de zuigende planten verliezen deze planten veel groeikracht. Nadat bladluizen de eiwitten uit het plantesap hebben opgenomen wordt honingdauw uitgescheiden. Honingdauw is een kleverige vloeistof zonder kleur. Schimmels zoals bijvoorbeeld roetdauwschimmels groeien op de honingdauw. Roetdauwschimmel kan flinke schade aanrichten bij jouw rozen. Wil je meer weten over bladluizen? Kijk dan hier.

Wat je ook moet weten over LuisVrij Rozen

 1. Vermijd gebruik bij direct zonlicht en hoge temperaturen

Gebruiksaanwijzing

 1. Schud de kant-en-klare oplossing goed voor gebruik
 2. Om de kind veilige sproeiknop te ontgrendelen knijp je de vergrendeling onder de sproeikop in en draai je de kop een kwartslag
 3. De sproeikop op een afstand van ca. 40 cm van de plant houden
 4. Alle delen, ook de onderzijde van de bladeren, tot druipens toe bespuiten. De luizen dienen grondig geraakt te worden
 5. Na behandeling kunnen dode luizen aan de plant blijven kleven. Dit is geen probleem

 

 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
EAN nummer 8711731013239
Dosering Alle delen van de plant, ook de onderzijde van de bladeren, tot druipens toe bespuiten.
Werkzame stof Kaliumzouten van vetzuren 1,02 w/w (10,2 g/l) Conform de Regeling Uitzondering Bestrijdingsmiddelen (RUB) is kaliumzouten van vetzuren bestemd voor de bestrijding van insecten en mijten op planten.
Toepassing Voor het bestrijden van o.a. bladluis.
Verpakking 750 ml.