0 Vergelijken

Cat&Dog free

Cat & Dog free verjaagt katten en honden effectief uit de tuin. Het apparaat heeft een sensor die tot 12 meter afstand beweging waarneemt. Is er beweging, dan zendt het apparaat een ultrasoon geluid uit. 

  • Verjaag honden en katten op ecologisch vriendelijke manier uit je tuin
  • De honden en kattenverjager heeft een bereik van 12 meter
  • Onschadelijk voor kinderen, vogels en vissen

Cat&Dog free

Effectief én natuurlijk katten en honden verjagen

ECOstyle Ultrasonic Pest Control biedt oplossingen om jouw huis en tuin te beschermen: effectief, hygiënisch en zonder het gebruik van gif. Cat & Dog free verjaagt katten en honden effectief uit de tuin. Het apparaat heeft een sensor die tot 12 meter afstand beweging waarneemt. Is er beweging, dan zendt het apparaat een ultrasoon geluid uit. Het apparaat is geschikt voor gebruik buitenshuis en bestrijkt een open oppervlak van 200 m2. De bewegingssensor detecteert beweging tot 12 meter voor het apparaat en activeert deze vervolgens automatisch. Plaats het apparaat in de best mogelijke vrijstaande positie en in de richting van waar jij denkt dat de dieren verschijnen. Voor een optimaal effect moet Cat & Dog free af en toe worden verplaatst, wat een verrassingseffect oplevert voor de indringer.

  • Verjaag honden en katten op ecologisch vriendelijke manier uit je tuin
  • De honden en kattenverjager heeft een bereik van 12 meter
  • Onschadelijk voor kinderen, vogels en vissen

Honden en katten uit jouw tuin verjagen

Cat & Dog free maakt gebruik van de geavanceerde Single Protect geluidstechnologie om katten en honden effectief te verjagen uit je tuin. Het apparaat wordt ingeschakeld door middel van een bewegingssensor. Wanneer er beweging is in het dekkingsgebied, zendt het apparaat een ultrasoon geluid uit dat katten en honden vervelend vinden. Met deze methode van verjagen, veranderen de dieren hun bewegingspatronen en vertrekken ze naar andere plekken.

Wat je nog moet weten over Cat&Dog free

  1. De Cat&Dog free is waterbestending en heeft een garantietermijn van 2 jaar

Gebruiksaanwijzing

  1. Gebruik de meegeleverde pen en plaats het apparaat in een vrijstaande positie in de richting van waar jij denkt dat de dieren verschijnen
  2. Verplaats Cat & Dog free af en toe. Dit levert een verrassingseffect op voor de indringer
  3. Plaats het apparaat nooit richting een naastgelegen tuin, woning of openbare ruimtes

 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
EAN nummer 8711731024495
Toepassing Voor het verjagen van honden en katten.
Diergroep Hond