0 Vergelijken

Aaltjes tegen rupsen

Rupsen kunnen een ware plaag vormen in moes- en siertuin. Door middel van de aaltjes als blad- of planttoepassing is het mogelijk om de rupsen direct te bestrijden. De aaltjes tegen rupsen kunnen worden toegepast zodra er sprake is van een plaag en de temperatuur tenminste 10°C is.

  • Rupsen bestrijden doe je met aaltjes
  • Volledig natuurlijke en biologische manier van bestrijden
  • Werken 24 uur per dag

Aaltjes tegen rupsen

100% natuurlijk rupsen bestrijden met aaltjes

Een rups is één van de snelste groeiers in het dierenrijk en hij moet dan ook ontzettend veel eten om te zorgen dat hij voldoende groeit. Deze vraatzucht zorgt voor enorme schade aan zowel sier- als moestuin. Het schadebeeld van rupsen is erg gemakkelijk en snel te herkennen aan afgeknabbelde bladeren of opkrullend blad. Vraatschade door rupsen vindt plaats aan het einde van de zomer en begin van de herfst. Echter zorgen rupsen de laatste jaren ook aan het begin van het teeltseizoen voor flinke schade. Je kunt rupsen uitstekend bestrijden met aaltjes door ze direct toe te passen op het blad.

  • Rupsen bestrijden doe je met aaltjes
  • Volledig natuurlijke en biologische manier van bestrijden
  • Werken 24 uur per dag

Wat zijn Aaltjes

Aaltjes zijn microscopisch kleine beestjes. Ze zitten van nature in de bodem, maar je kunt ze ook inzetten op een plant of blad. Het zijn dé natuurlijke vijanden van verschillende plaaginsecten of de larven ervan. Aaltjes dringen hun prooi binnen. Die prooi wordt als voedselbron en broedkamer gebruikt, waardoor de prooi binnen een paar dagen dood gaat.

Gebruiksaanwijzing

  1. Meng de verpakking met 1 liter water en giet de oplossing in een plantenspuit of drukspuit.
  2. Zorg ervoor dat de te behandelen planten al goed nat zijn.
  3. Verspreid met behulp van de plantenspuit of drukspuit en richt goed op het insect. Het is een contactmiddel bij blad-en planttoepassing, dus je moet goed de plaag raken.
  4. Doseer hierbij 100 ml aangemaakte vloeistof per m2. Overdosering is met de aaltjes niet mogelijk. Een verpakking aaltjes is dus altijd te gebruiken voor een kleiner oppervlakte.

 

 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
EAN nummer 8711731022545