0 Vergelijken

Aaltjes tegen larven trips

Tripsen kunnen op allerlei planten voorkomen (je zult ze niet zo snel vinden op vetplanten). Deze kleine insecten (minder dan 1 mm breed) voeden zich door in de cel van het blad te prikken om vervolgens de inhoud op te zuigen. Je zult dit zien doordat bladeren zilverachtige vlekken tonen met daarop kleine donkergroene vlekjes. Wanneer bladeren extreem zijn aangetast, zullen ze bladeren zelfs verdrogen. Je kunt de larven van de trips uitstekend bestrijden met aaltjes tegen trips.

 • Larven van trips bestrijden doe je met aaltjes
 • Volledig natuurlijke en biologische manier van bestrijden
 • Werken 24 uur per dag

Aaltjes tegen larven trips

100% natuurlijk larven van trips bestrijden

De trips kan vliegen, waardoor hij zich razendsnel kan verplaatsen en ook de plaag zich snel verspreid. De trips is een klein dun insect, met een breedte van bijna 1 mm. De vleugels zijn bijna transparant.  De volwassen trips verpopt zich in de bodem onder de plant en zal zich daarna weer verplaatsen naar de plant. Vervolgens legt de trips zijn eitjes weer in de plant, waardoor er nieuwe trips larven ontstaan. De larven van de trips zijn uitstekend te bestrijden met aaltjes.

 • Larven van trips bestrijden doe je met aaltjes tegen trips
 • Volledig natuurlijke en biologische manier van bestrijden
 • Werken 24 uur per dag

Wat zijn Aaltjes

Aaltjes zijn microscopisch kleine beestjes. Ze zitten van nature in de bodem, maar je kunt ze ook inzetten op een plant of blad. Het zijn dé natuurlijke vijanden van verschillende plaaginsecten of de larven ervan. Aaltjes dringen hun prooi binnen. Die prooi wordt als voedselbron en broedkamer gebruikt, waardoor de prooi binnen een paar dagen dood gaat.

Gebruiksaanwijzing

Bodemtoepassing:

 1. Meng het hele bakje aaltjes met 1 liter water, ongeacht hoeveel aaltjes je hebt
 2. Roer de aaltjes goed door het water heen. Dit is je concentraat
 3. Afhankelijk van welke verpakkingsgrootte, verdun je deze liter water weer in een gieter met een inhoud van 10 liter
 4. Giet het mengsel gelijkmatig over de potgrond van verschillende planten

Bladtoepassing

 1. Meng de verpakking met 1 liter water en giet de oplossing in een plantenspuit of drukspuit.
 2. Zorg ervoor dat de te behandelen planten al goed nat zijn.
 3. Verspreid met behulp van de plantenspuit of drukspuit en richt goed op het insect. Het is een contactmiddel bij blad-en planttoepassing, dus je moet goed de plaag raken.
 4. Doseer hierbij 100 ml aangemaakte vloeistof per m2. Overdosering is met de aaltjes niet mogelijk. Een verpakking aaltjes is dus altijd te gebruiken voor een kleiner oppervlakte.

Last van plagen? ECOstyle heeft altijd een ecologisch verantwoorde oplossing.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
EAN nummer 8711731022446 , 8711731022453 , 8711731022460
Dosering Een gieter van 10 liter water is voldoende voor 10 m2.
Toepassing Zodra je de plaag waarneemt, kun je de tripsen bestrijden. Dit kan dus het gehele jaar zijn! Belangrijk is wel dat de omgevingstemperatuur tenminste 10 °C is