0 Vergelijken

Aaltjes tegen larven bladwesp

De larven van de bladwesp eten vaak aan vruchten en bladeren van kruiden en bomen. De larven zijn te bestrijden door middel van aaltjes als bladtoepassing. Met behulp van een drukspuit of plantenspuit kun je de aaltjes op de larven spuiten. De aaltjes dringen de larven binnen en scheiden een bacterie uit, hierdoor sterft de larve. De aaltjes tegen larven bladwesp zijn het gehele jaar toepasbaar, mits het tenminste 10°C is.

 • Larven van de bladwesp bestrijden doe je met aaltjes
 • Volledig natuurlijke en biologische manier van bestrijden
 • Werken 24 uur per dag

Aaltjes tegen larven bladwesp

100% natuurlijk de larven van de bladwesp bestrijden

Een larve van een bladluis lijkt op een rups, maar bij een bladwesplarve zie je de verschillende onderdelen van het lijf niet. De larve heeft een geribbeld lijf en wordt zo'n 20 mm groot. De larven van de blapwesp eten vaak aan vruchten en bladeren van kruiden en bomen. Ze kunnen flinke schade veroorzaken aan bijvoorbeeld boomgaarden. De larven van de bladwesp maken kleine gaatjes in het blad en in de vrucht. Bestrijden van deze larven doe je met aaltjes.

 • Larven van de bladwesp bestrijden doe je met aaltjes
 • Volledig natuurlijke en biologische manier van bestrijden
 • Werken 24 uur per dag

Wat zijn Aaltjes

Aaltjes zijn microscopisch kleine beestjes. Ze zitten van nature in de bodem, maar je kunt ze ook inzetten op een plant of blad. Het zijn dé natuurlijke vijanden van verschillende plaaginsecten of de larven ervan. Aaltjes dringen hun prooi binnen. Die prooi wordt als voedselbron en broedkamer gebruikt, waardoor de prooi binnen een paar dagen dood gaat.

Gebruiksaanwijzing

 1. Neem de verpakking en meng deze met 6 L water.
 2. Giet de oplossing in een plantenspuit of drukspuit.
 3. Zorg ervoor dat de te behandelen planten al goed nat zijn.
 4. Verspreid met behulp van de plantenspuit of drukspuit en richt goed op het insect. Het is een contactmiddel bij blad-en planttoepassing, dus je moet goed de plaag raken.
 5. Doseer hierbij 100 ml aangemaakte vloeistof per m2. Overdosering is met de aaltjes niet mogelijk. Een verpakking aaltjes is dus altijd te gebruiken voor een kleiner oppervlakte.
SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
EAN nummer 8711731022538
Dosering Een gieter van 10 liter water is voldoende voor 10 m2.
Toepassing De aaltjes tegen larven bladwesp zijn het gehele jaar toepasbaar, mits het tenminste 10°C is.