0 Vergelijken

Rozen-AZ

Rozen-AZ is een 100% organische meststof voor alle soorten rozen. De meststof is rijk aan fosfaat. Fosfaat zorgt voor een rijke en uitbundige bloei. De voedingsstoffen komen snel vrij en werken tot wel 120 dagen lang.

 • Rozen-AZ tuinmest geeft 120 dagen voeding
 • Rozen-AZ tuinmest bevat extra bacteriën voor rijke bloei
 • ​Zorgt voor een intense kleur

Rozen-AZ

100% natuurlijke ECOstyle Rozen-AZ voor je rozen

Rozen-AZ geeft kleurrijke en gezonde rozen. De ECOstyle 100% organische meststof is verrijkt met een unieke mix van bacteriën, schimmels en protozoa. Dit zorgt voor een gezond bodemleven en geeft de roos extra voeding. Voor een rijke en volle bloei.
Nieuw in Rozen-AZ is de toevoeging van het speciale micro-organismen protozoa. ProtoPlus®, onze gepatenteerde protozoa zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen uit de bodem. In deze organische mest vind je ook de vertrouwde mycorrhizaschimmel, RhizaMax®. Deze schimmel verbetert het wortelstelstel waardoor de plant meer water en voedingsstoffen opneemt. Rozen-AZ van ECOstyle is geschikt voor alle soorten rozen. 

 • Rozen-AZ tuinmest geeft 120 dagen voeding
 • Rozen-AZ tuinmest bevat extra bacteriën voor rijke bloei
 • ​Zorgt voor een intense kleur

Voor rijkbloeiende rozen

De speciale rozen meststof is verrijkt met de RhizaMax®-wortelactivator, een wortelactivator die zorgt voor een sterke en gezonde plant. De roos krijgt meer weerstand en is minder gevoelig voor bijvoorbeeld meeldauw en sterroetdauw. ECOstyle AZ-meststof is verrijkt met een unieke mix van bacteriën, schimmels en protozoa. Dit zorgt voor een gezond bodemleven en geeft de roos extra voeding. Voor een rijke en volle bloei.

Tips voor de mooiste rozen

 1. Rozen zijn gevoelig voor schimmelziekten. Met de natuurlijke plantversterker van ECOstyle Vital, verhoog je de weerstand van jouw rozen
 2. Knip regelmatig de uitgebloeide bloemen weg en je krijgt steeds weer nieuwe rozen

Gebruiksaanwijzing

 1. Verdeel de mestkorrels gelijkmatig over de aarde en werk de korrels door de bovenste laag van de grond
 2. Geef water als je de werking wilt versnellen
 3. Strooi 1 keer per jaar AZ-Kalk bij jouw rozen voor een nog beter resultaat
SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
EAN nummer 8711731026529 , 8711731026536
Dosering De algemene dosering met Rozen-AZ is 75 gram per m2. Nieuwe aanplant: 25 gram per plant. Bestaande beplanting: 50 gram per plant. 800 gr voor ca. 25 planten. 1,6 kg voor ca. 50 planten.
Werkzame stof NPK 7-7-5.
Toepassing Meststof specifiek voor alle soorten rozen.
Verpakking 800 g en 1,6 kg.