0 Vergelijken

Buxus-AZ

Groene Planten-AZ geeft je mooie, grote buxus. Groene Planten-AZ is verrijkt met een unieke mix van bacteriën, schimmels en protozoa. Dit zorgt voor een gezond bodemleven en geeft de buxus een diepgroene kleur. De AZ-meststof zorgt voor gezonde planten en hagen.

  • Groene Planten-AZ tuinmest geeft 120 dagen voeding
  • Groene Planten-AZ tuinmest bevat extra bacteriën voor sterke wortels
  • Voor een diepgroene kleur

Buxus-AZ

100% natuurlijke ECOstyle Groene Planten-AZ voor gezonde buxus

Voor een strakke, groene en sterke buxushaag is een bodem met goede structuur en met de juiste voeding van essentieel belang. Dit is de basis voor gezonde haag. En door het regelmatig snoeien kan de haag wel wat extra voeding gebruiken.
Nieuw in de Groene Planten-AZ  is de toevoeging van het speciale micro-organismen 'protozoa'. De gepatenteerde protozoa, ProtoPlus® zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen uit de bodem. In deze organische mest vind je ook de vertrouwde mycorrhizaschimmel; RhizaMax®. Deze schimmel verbetert het wortelstelstel waardoor de plant meer water en voedingsstoffen opneemt. Zie je wat vergeelde bladeren? Gebruik dan Groene Planten bladvoeding.

  • Groene Planten-AZ tuinmest geeft 120 dagen voeding
  • Groene Planten-AZ tuinmest bevat extra bacteriën voor sterke wortels
  • Voor een diepgroene kleur

Voeding voor een mooie en strakke buxus

Wil jij een gezonde en diepgroene buxus? Door te bemesten met ECOstyle Groene Planten-AZ  geef je de juiste voeding. Groene Planten-AZ is een 100% natuurlijke meststof. De buxus houdt ook van een kalkrijke grond. Strooi daarom ook regelmatig AZ-Kalk.

Tips om alles uit jouw Groene Planten-AZ te halen

  1. Snoei jouw buxus voor het eerst eind mei. Zorg voor scherp snoeimateriaal en gebruik na het snoeien Vital om de natuurlijke weerstand van de Buxus tegen de buxusschimmel te versterken
  2. Gebruik na het snoeien AZ-Kalk en voorkom dode bladpunten

Gebruiksaanwijzing

  1. Verdeel Groene Planten-AZ  gelijkmatig over het wortelbereik van de plant(en) en hark het daarna licht in. Sproeien is niet noodzakelijk, maar versnelt wel de werking. Twee keer per jaar bemesten is voldoende voor een prachtig resultaat
SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
EAN nummer 8711731026413 , 8711731026420
Dosering 800 g voor 50 planten.
Werkzame stof NPK 7-3-6.
Toepassing Op alle buxussoorten toe te passen.
Verpakking 800 g en 1,6 kg.