• ☏ 0516 - 43 21 22 | De levertijd van een webshoporder is 2-3 werkdagen vanaf het moment dat de order ons magazijn verlaat
Reviews
Winkelwagen 0
Winkelwagen

Er zit nog niets in je winkelmandje.

Hulp nodig?
Menu

Tien vragen aan… Carlijn Huberts

Benieuwd hoe een gemiddelde dag van Carlijn eruit ziet? En op welke prestatie ze het meest trots is? Dat en meer lees je in "Tien vragen aan... Carlijn Huberts!"

Wie is of was je voorbeeld?

Hans Peter Minderhoud. Ik heb veel bewondering voor zijn enthousiasme en vakkennis. Ik train af en toe bij hem en dit is altijd erg leerzaam.

Waar word je blij van?

Als ik fijn getraind heb met mijn paarden en daarnaast word ik ook heel blij van chocola!

Wat wil je nog bereiken?

Ik zou graag met meerdere paarden het allerhoogste niveau willen behalen.

Op welke prestatie ben je het meest trots?

Afgelopen jaar op het EK U25 in Italië reed ik een super teamproef met Watoeshi, waarmee we het teamzilver behaalde. Dit was echt mega gaaf!

Van wie heb je het meeste geleerd?

Van mijn vader, mijn tante en Jo Willems. Het rijden en omgaan met paarden is me met de paplepel ingegoten. Mijn ouders zijn beide paardenliefhebbers en hebben een dressuurstal. Ik ging als klein kind al mee op wedstrijd. Vanaf het moment dat ik zelf ging paardrijden en wedstrijden gingen rijden, hebben mijn ouders en tante me altijd geholpen en begeleid, zowel thuis als op wedstrijd. Mijn vader leste al van kinds af aan bij Jo Willems en toen ik zelf oud genoeg was mocht ik met mijn pony ook in de lessen meerijden. 

Wat voer je je paarden?

Voordroogkuil, brok, haver en lucerne. Daarnaast krijgen ze waar nodig ondersteuning van ECOstyle, zoals met LongVitaal, de ChillPill en Colosan.

Waarom dressuur, springen of juist eventing?

Mijn ouders hebben een dressuurstal, dus dit heb ik vanaf het begin gedaan. Daarnaast heb ik als kind zijnde ook gesprongen en eventing gereden. Dit vond ik ook altijd geweldig, maar vanaf dat ik diergeneeskunde ben gaan studeren in Utrecht, ben ik me uiteindelijk gaan richten op dressuur.

Hoe bevalt de samenwerking met ECOstyle?

Ik vind de producten van ECOstyle fijn en ben blij dat ik hier ambassadeur van mag zijn. Ook vind ik de ontwikkeling en werking van voeding en supplementen erg interessant, zeker met het oog op mijn studie diergeneeskunde. Ik ben erg blij met de samenwerking.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

Mijn dagen zijn nooit hetzelfde, ze zijn erg afhankelijk van mijn onderwijsrooster. Ik sta ‘ochtends vroeg op, dan loop ik vaak van half acht tot vijf op de kliniek als co-assistent of heb ik colleges en daarna ik train ik mijn paarden. Of ik begin ’s ochtends vroeg met het trainen van mijn paarden en ga daarna door naar Utrecht voor colleges. Ik reis veel op en neer tussen Utrecht en Brabant. 

Op welk paard zou je wel eens willen rijden?

Totilas of zijn zoon Total US.