• ☏ 0516 - 43 21 22 | De levertijd van een webshoporder is 2-3 werkdagen vanaf het moment dat de order ons magazijn verlaat
Reviews
Winkelwagen 0
Winkelwagen

Er zit nog niets in je winkelmandje.

Hulp nodig?
Menu

Ervaring van een ECOstyle-eter

Mylene Heuveling vertelt:

‘Ik heb een zwarte Mechelaar van 12 jaar, ze heet Kayla. Haar leven lang heeft ze blaasproblemen gehad. Ik heb veel soorten voer geprobeerd. Soms sloeg dat aan, maar dat was vaak maar van korte duur. Nu Kayla ouder is wordt het probleem alleen maar erger. 

Ik kreeg voer van de dierenarts, maar ook dat werkte niet. Sinds 3 maanden ben ik overgestapt op ECOstyle SENIOR. En wauw, ze zit nu heel goed in haar vacht. Daarnaast vind ik geen druppel urine meer en haar ontlasting is meer dan prima! Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding super, want je hoeft relatief weinig te voeren.  Kortom, Kayla en ik zijn helemaal blij. Dank jullie wel!’

Een poot van Kayla