0 Vergelijken
Kamerplanten voeden

Om je kamerplanten goed te laten groeien is het raadzaam om ze te verpotten en regelmatig voeding te geven. ECOstyle biedt jou 100% natuurlijke producten voor gezonde en groene planten. Onze Potgrond Huis & Tuin is geschikt om nieuwe planten mee te planten en bestaande planten mee op te potten en te verpotten. Kamerplanten voeding is voor alle groene en bloeiende planten en zorgt voor mooie en sterke planten. Geef orchideeën onze Orchideeën voeding en geniet van een rijke en langdurige bloei.

Binnenplanten verzorgen

Kamerplanten zorgen voor extra sfeer in huis en zijn goed voor het zuurstofgehalte. Sommige planten zijn zelfs luchtzuiverend. Met de juiste verzorging blijven ze gezond. De bladeren zijn dan diepgroen en de bloei is uitbundig. 

Ik heb nieuwe planten gekocht, en nu? 

Je bent helemaal blij met je nieuwe planten en je hebt je voorgenomen om ze deze keer niet dood te laten gaan. Maar hoe pak je dat aan?

  • Plant ze in een pot die ongeveer 20% groter is dan de kluit en gebruik Potgrond Huis & Tuin. Hiermee geef je meteen 100 dagen voeding. Na deze 100 dagen geef je, naast water, één keer per week onze vloeibare Kamerplanten voeding. En door het gebruik van kokosvezels kun je tot 50% minder water geven. Wist je dat onze Potgrond Huis & Tuin veenvrij is? Hiermee ontzien we de kwetsbare veengebieden
  • Hou rekening met de standplaats van de plant. Elke plant heeft zo zijn eigen wensen op het gebied van zonlicht, water en voeding.
  • Geef regelmatig water

 

Wanneer moet ik mijn kamerplanten verpotten? 

Een plant is aan verpotten toe wanneer de wortels boven de grond uitkomen en de bladeren lelijk worden. De beste tijd om een binnenplant te verpotten is het voorjaar. De plant heeft dan voldoende tijd om zich te herstellen. Door het verpotten, vaak in een grotere pot, stimuleer je de groei. Gebruik ook bij oppotten en verpotten onze Potgrond Huis & Tuin. 

Waarom hebben kamerplanten extra voeding nodig? 

Na verloop van tijd zijn alle benodigde voedingsstoffen uit de grond gehaald. Vul je dit niet aan dan krijgt de plant onvoldoende voeding om goed te groeien en te bloeien. Geef daarom één keer per week Kamerplanten voeding. Deze vloeibare voeding is uitermate geschikt voor alle groene en bloeiende kamerplanten. Hiermee stimuleer je de plant tot vorming van diepgroen blad en een uitbundige bloei. De plantenvoeding van ECOstyle is 100% organisch en daardoor goed voor het milieu. 

Producten voor gezonde kamerplanten
€ 4,99
€ 5,99
€ 4,25
€ 21,95