0 Vergelijken
Gronden

Genieten van sterke en kleurige binnenplanten? Geef ze de beste start en zorg voor een goede voedingsbodem. ECOstyle heeft de beste oplossing door ze te planten met natuurlijke potgrond. Onze Potgrond Huis & Tuin is de ideale basis voor potten en bakken. Voor binnen én buiten.

Potgrond, wat is dat eigenlijk?

Hou jij van planten verpotten? Dan koop je hoogstwaarschijnlijk ook wel eens een zak potgrond. De samenstelling van potgrond zorgt ervoor dat de grond luchtig is en beter water vasthoudt. Hierdoor ontstaat een beter wortelstelsel en groeien planten optimaal. Daarnaast bevatten ze voor enkele maanden aan voedingsstoffen. Wist je dat alle ECOstyle potgrond producten turfvrij zijn? Hiermee ontzien we kwetsbare veengebieden.

Waarom is het beter om potgrond te gebruiken?

Naast regelmatig water geven, is een goede verzorging en een goede grond, is het belangrijk dat er voldoende voeding aanwezig is. Door het gebruik van potgrond geef je de benodigde extra voeding en krijg je langdurig bloeiende, sterke en groene planten. Onze is voorzien van een natuurlijke meststof en geeft planten de eerste 100 dagen voeding. De ideale basis voor kamer- en buitenplanten.

Wat is het verschil met andere merken?

Doorgaans is het hoofdbestanddeel van potgrond veen (turf). Dat is ook meteen het grootste verschil met andere merken. ECOstyle potgrond is turfvrij en is gemaakt van gecomposteerde kokosvezels. Deze sponsachtige vezels maken de grond luchtig en rul. Hierdoor worden vocht en voedingsstoffen beter vastgehouden en kun je tot 50% minder water geven. De luchtige structuur van de potgrond en de toegevoegde meststoffen zorgen eveneens voor een goede wortelgroei en rijke bloei. En, je houdt altijd schone handen bij het planten of verpotten. Wel zo handig!

Aanbevolen PRODUCTEN