Anne Jan Zwart van ECOstyle Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Anne Jan Zwart, eigenaar en directeur van ECOstyle, is op woensdagavond 21 november geridderd in het Provinsjehûs in Leeuwarden. Bij zijn afscheid als voorzitter van de Club Diplomatique van Fryslân werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. 
Hij ontving de onderscheiding van Arno Brok, de commissaris van de Koning van Fryslân. 

Anne Jan Zwart zet zich al jarenlang in voor duurzaamheid

Anne Jan Zwart zet zich al jarenlang in voor duurzaamheid, vanuit zowel ondernemerschap als vanuit sociale activiteiten. ECOstyle draagt al meer dan 50 jaar bij middels puur natuurlijke producten voor tuin en dier voor zowel consumenten als professionals. Daarnaast was het zijn ideaal om bij te dragen aan  biobased economy en een omgeving te scheppen waar economie en ecologie samenkomen. Zo ontstond het Ecomunitypark in Oosterwolde, waar ondernemers, onderwijs en overheid elkaar ontmoeten en versterken op innovatiegebied met het oog op een gezonde toekomst. Daarvan maakt ook ECOstyle deel uit. 

'Zelf een actieve bijdrage leveren aan een betere wereld'

De grote voortrekkersrol van Anne Jan Zwart is niet ongemerkt gebleven. In verschillende bestuursfuncties heeft hij zich sterk gemaakt om duurzaamheid inhoud te geven. Anne Jan Zwart inspireert vanuit de visie dat je zelf een actieve bijdrage kunt leveren aan een betere wereld. Met een bijzondere onderscheiding als gevolg!

aj_ridder.jpg

Zoekveld