Accountmanager Groen

Wil jij jouw talenten en expertise inzetten als accountmanager voor de verdere groei van de sector Groen bij ECOstyle Professional BV? Na een gedegen inwerkperiode ga je met jouw commerciële talenten zelfstandig klanten bezoeken in de Groensector (hoveniers, groot groenvoorzieners en gemeentes) om te adviseren over organische meststoffen en bodemverbeteraars met o.a. als doel de verkoop te verhogen. In deze rol staat pionieren centraal. Je geeft zelf invulling aan de functie, stelt waar nodig accountplannen en ziet daarbij het resultaat natuurlijk als belangrijke pijler. Jouw laarzen, handschoenen en producten liggen standaard in je kofferbak; zo kun je een hovenier in actie altijd van tips en adviezen voorzien over het gebruik van de ECOstyle producten. Je bent dé salesgedreven persoon om de sector Groen van ECOstyle Professional BV verder te laten groeien.

Wat wij vragen:

  • relevante afgeronde HBO-opleiding (bijv. studierichting tuin- of akkerbouw of vergelijkbaar); 
  • minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een commerciële buitendienstfunctie ; 
  • deskundig op het gebied van plantenteelt en/of bodemkunde met een passie voor de organische benadering van bodem en bodemleven; 
  • aantoonbare affiniteit met de Groensectormarkt; 
  • je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden; 
  • je hebt doorzettingsvermogen, commercieel vermogen en toont ondernemerschap. 

Dit bieden wij jou:

Je gaat deel uitmaken van een jong, enthousiast team, waarin ieder zijn/haar talenten optimaal inzet om tot successen voor de business te komen. Wij bieden je goede primaire arbeidsvoorwaarden en uiteraard krijg je beschikking over een leaseauto, smartphone, laptop, tablet en ander toebehoren, dat je nodig hebt voor deze functie. Daarnaast neem je direct deel aan de pensioenvoorziening en kun je gebruik maken van de voordelen van de collectieve ziektekostenverzekering. Bij ECOstyle zijn er tevens voldoende mogelijkheden voor interne of externe opleiding, die nodig zijn om jóúw talenten optimaal te kunnen inzetten!  

Werken bij ECOstyle

Werken bij ECOstyle doe je als je betrokken bent bij milieu, mens en dier in combinatie met  vernieuwing. Elke medewerker geeft op zijn eigen wijze invulling aan de missie en visie van ECOstyle.  Herken jij jezelf hierin of herken jij je in de kernwaarden ‘duurzaam ondernemen, innovatie en kennisdeling’, dan past ECOstyle als werkgever bij jou.  

ECOstyle blijft volop in ontwikkeling om het assortiment van ecologisch, verantwoorde producten te vernieuwen of te verbreden. Op het gebied van Sales worden moderne technieken ingezet om effectiever en efficiënter te kunnen werken (waaronder het opzetten van webshops), er wordt marketingonderzoek gedaan hoe de klanten beter bediend kunnen worden en onze eigen afdeling R&D is al dan niet samen met externe partijen voortdurend op zoek naar nieuwe producten of verbetering van de huidige producten.    

Ben je nieuwsgierig geworden? Op onze website www.ecostyle.nl kun je nagenoeg alle informatie over ECOstyle vinden of over de passie van ECOstyle-medewerkers.  

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over ECOstyle kun je op de website van ECOstyle kijken.

Wil je meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Francisca Smeenge of Gerwin te Velde via T: 0516-432122 of per email f.smeenge@ecostyle.nl

Direct solliciteren, omdat jij de salesgedreven accountmanager bent voor de verdere groei van de sector Groen bij ECOstyle Professional? Dan ontvangen we graag van jou een motivatiebrief en CV via het mailadres  f.smeenge@ecostyle.nl.

Zoekveld