Menu
/upload/images/Tuin/Natuurlijke%20bestrijding/Volwassen%20taxuskevers%20en%20larven%20taxuskevers/Aaltjes_tegen_larven_taxuskever_volwassen.png /upload/images/Tuin/Natuurlijke%20bestrijding/Volwassen%20taxuskevers%20en%20larven%20taxuskevers/Aaltjes_tegen_taxuskever_val_product.png

Aaltjesval tegen taxuskever

Niet Leverbaar
Bekijk reviews

De taxuskever aaltjesval is bedoeld voor effectieve bestrijding van de volwassen taxuskever (ook wel snuitkever genoemd). Plaats de val in de tuin en de taxuskevers zullen deze val gebruiken om onder te schuilen. Vervolgens worden de taxuskevers aangepakt door de aaltjes die zich in de val bevinden. 

✓ Voor bovengronds bestrijden van taxuskevers
✓100% natuurlijk bestrijden
✓ Gratis thuisbezorgd

Lees meer
Dit bestrijdt: Taxuskever, Snuitkever
Assortiment: Aaltjes
Toepassingswijze: Bodem toepassing
Toepassingsperiode: bij een gemiddelde omgevingstemperatuur van minimaal 12 graden, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, april
Toepassingsgebied(en): Siertuin, Potten & bakken, Kas, Hagen
29,95
Product momenteel niet leverbaar De aaltjesval tegen taxuskevers is verkrijgbaar van april t/m oktober
Weten wanneer het weer op voorraad is? Laat je e-mailadres achter!
Verpakkingsformaat: De verpakking voor dit product gaat gemakkelijk door de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te wachten op je bestelling.

Aaltjesval tegen taxuskevers

Voor bovengrondse bestrijding van taxuskevers

Taxuskever

De taxuskever staat ook wel bekend als de gegroefde lapsnuitkever of lapsnuitkever. 

Gekke snuit

De kever is klein, ongeveer 1 cm en heeft een lange gebogen snuit met knievormig gebogen antennen. Daarnaast heeft hij een hard, gegroefd dekschild. De kleur is vooral zwart, maar aan de bovenkant is de taxuskever vaak wat bruiner met gele vlekjes.

Taxuskeverplaag

Hapjes uit de bladeren van je azalea, camelia, fuchsia, hedera, liguster, rododendron of taxus? Dan plaagt de taxuskever waarschijnlijk je tuin. Met onze taxuskeverval waar onze aaltjes inzitten, bestrijd je ze natuurlijk en succesvol.

Natuurlijk vijanden van je plaag: aaltjes

Plagen hebben natuurlijke vijanden zoals aaltjes (nematoden). Zet je die goed in, dan ben je gauw van je tuinprobleem af. Zonder natuur en milieu te belasten. 

Wat zijn aaltjes?

Aaltjes zijn microscopisch kleine beestjes. Ze zitten van nature in de bodem. Het zijn dé natuurlijke vijanden van verschillende plaaginsecten of de larven ervan. 

Hoe werken aaltjes?

Aaltjes dringen hun prooi binnen. Die prooi wordt als voedselbron en broedkamer gebruikt, waardoor de prooi binnen een paar dagen dood gaat.

Houdbaarheid Aaltjesval

Ze de val bij voorkeur na ontvangst direct (volgens de handleiding) neer. De aaltjesval heeft een werking van ongeveer 6 weken.

Gebruiksaanwijzing

Hoe gebruik ik Aaltjesval tegen taxuskever?

  • Verwijder de folie en leg het plankje met de gel en aaltjes gevulde groeven naar beneden direct op de aarde onder de aangetaste planten.
  • Verwijder losliggende bladeren, de natuurlijke schuilplaats van de taxuskever.
  • Verplaatsen van het plankje gedurende de toepassingsperiode is mogelijk maar niet wenselijk.

Aaltjes professioneel gebruiken? 

Ook voor hoveniers en gemeenten zijn aaltjes de juiste oplossing voor het bestrijden van plagen. Bij grote oppervlakten, zoals sportvelden, wordt gebruik gemaakt van een injecteur (tankje achter tractor) of voorzaaier. Ben je niet in het bezit van een injecteur? ECOstyle werkt met diverse partners samen en faciliteert hier graag bij. Voor grote oppervlakten hebben wij voordelige grootverpakkingen beschikbaar. We komen graag langs om het juiste advies te geven over de soort plaag en de juiste behandeling. Neem voor het bestellen of advies vrijblijvend contact met ons op. 

Gebruiksaanwijzing

Hoe gebruik ik Aaltjesval tegen taxuskever?

  1. Verwijder de folie en leg het plankje met de gel en aaltjes gevulde groeven naar beneden direct op de aarde onder de aangetaste planten.

  2. Verwijder losliggende bladeren, de natuurlijke schuilplaats van de taxuskever.

  3. Verplaatsen van het plankje gedurende de toepassingsperiode is mogelijk maar niet wenselijk.

Downloads

Informatie over Aaltjesval tegen taxuskever
/upload/images/Tuin/Natuurlijke%20bestrijding/2019_handleiding_Taxuskever_pissebedden-1.jpg /upload/images/Tuin/Natuurlijke%20bestrijding/2019_handleiding_Taxuskever_pissebedden-2.jpg
Wil jij de informatie over de aaltjes val tegen taxuskever altijd bij de hand hebben?
Download dan hier direct de handleiding voor aaltjes val tegen taxuskever (pdf)

Verkooppunten

Aaltjesval tegen taxuskever koop je o.a. bij deze winkels
Reviews
Lees hier wat anderen van het product vinden
4 beoordelingen
4 beoordelingen
1 beoordeling
0 beoordelingen
1 beoordeling
3.6
Gebaseerd op 13 beoordelingen
Door: P. Douma Beoordeeld met:
Beoordeeld op 27 augustus 2019 Tegenvallend resultaat, de taxuskevers zijn na plaatsen van de val nog steeds niet weg. Elke dag schud ik nog steeds kevers uit de struiken. Nog nooit een kever onder de val gezien. Koop dit product waarschijnlijk nooit meer.
Door: petra lexharde Beoordeeld met:
Beoordeeld op 17 juli 2019
Review schrijven Toon alleVerberg reviews
Een review achterlaten voor Aaltjesval tegen taxuskever