2 verkoopadviseurs Animal Care

32-40 uur/week

1 verkoopadviseur voor regio Noord-Nederland
1 verkoopadviseur voor regio Midden-Nederland

Ben jij de gedreven verkoopadviseur met passie voor hond en kat en wil jij jouw commerciële talenten en expertise inzetten voor de verdere groei van ECOstyle Animal Care? Wil jij zelfstandig klanten bezoeken en vakkennis delen over diervoerders voor hond en kat?

Dan zijn wij -voor de uitbreiding van het salesteam- op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Na een gedegen inwerkperiode ga je zelfstandig o.a. dierenspeciaalzaken bezoeken met de diervoeders van ECOstyle Animal Care. Je deelt vakkennis en geeft advies met als doel de verkoop te verhogen. Kennisoverdracht is één van de kernwaarden van ECOstyle, zodat je ook inhoudelijk in gesprek gaat met huidige en potentiële klanten en presentaties geeft om productkennis te verhogen. Maar bovenal ben jij een sales gedreven verkoopadviseur, die plezier en voldoening haalt uit het behalen van extra omzet.

Wat wij je bieden

Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team, waarin ieder zijn/haar talenten optimaal inzet om tot successen voor de business te komen. Wij bieden je voor deze functie goede primaire arbeidsvoorwaarden (salarisindicatie: € 2300-2500 bruto/maand obv 40-urige werkweek). Uiteraard krijg je beschikking over een leaseauto, smartphone, laptop, tablet en ander toebehoren, dat je nodig hebt voor deze functie. Daarnaast neem je direct deel aan de pensioenvoorziening en kun je gebruik maken van de voordelen van de collectieve ziektekostenverzekering. Bij ECOstyle zijn er tevens voldoende mogelijkheden voor interne of externe opleiding, die nodig zijn om jóúw talenten optimaal te kunnen inzetten!

Functie-eisen

  • Affiniteit met de missie en visie van ECOstyle;
  • Aantoonbare werkervaring in een commerciële functie;
  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Kennis van en/of affiniteit met de markt en producten voor hond en kat is een pré;
  • Woonachtig in de genoemde regio’s.

Werken bij ECOstyle

Werken bij ECOstyle doe je als je betrokken bent bij milieu, mens en dier in combinatie met  vernieuwing. Elke medewerker geeft op zijn eigen wijze invulling aan de missie en visie van ECOstyle.

Herken jij jezelf hierin of herken jij je in de kernwaarden ‘duurzaam ondernemen, innovatie en kennisdeling’, dan past ECOstyle als werkgever bij jou.

Het bedrijf bestaat inmiddels  ruim vijftig jaar en  blijft volop  ontwikkelen om het assortiment van ecologisch, verantwoorde producten te vernieuwen of te verbreden. Op het gebied van Sales worden moderne technieken ingezet om effectiever en efficiënter te kunnen werken, er wordt marketingonderzoek gedaan hoe de klanten beter bediend kunnen worden en onze eigen afdeling R&D is al dan niet samen met externe partijen voortdurend op zoek naar nieuwe producten of verbetering van de huidige producten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Op onze website www.ecostyle.nl kun je nagenoeg alle informatie over ECOstyle vinden of over de passie van ECOstyle-medewerkers.

Informatie of reageren

Zie jij jezelf al werken in deze functie bij ECOstyle BV en ben jij de gedreven verkoopadviseur, die ons team wil komen versterken? Laat dan tijdens je sollicitatie zien dat je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden beschikt en dat je iemand bent die passie en doorzettingsvermogen toont. Stuur je motivatie en CV voor 23 maart 2019 naar f.smeenge@ecostyle.nl

Wil je eerst meer informatie: neem dan contact op met Marc Luning of Ton Boerma via het algemene tel.nr. 0516-432122

Zoekveld