Jouw paard & ECOstyle

Natuurlijke diergeneesmiddelen en verzorgingsproducten

Jouw paard & ECOstyle

Paarden eten van nature een verscheidenheid aan kruiden. Door voldoende micro-organismen en balans in de darmen, halen paarden vele belangrijke voedingsstoffen uit deze kruiden om goed te kunnen functioneren. Paarden die op stal staan, krijgen helaas lang niet altijd voldoende variatie in hun voeding. Deze paarden kunnen dan wel wat hulp gebruiken, ook bij bepaalde ziektes of aandoeningen.

> Lees meer over jouw paard en natuurlijke voeding

ECOstyle biedt 100% natuurlijke diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en aanvullende diervoerders. In alle ECOstyle producten zitten natuurlijke ingrediënten verwerkt die elk hun eigen functie hebben. De combinatie van deze ingrediënten maakt onze producten effectief en veilig voor jou en jouw paard.

> Bekijk onze producten ook in onze webshop!

Natuurlijke diergezondheid

Ervaringen van gebruikers

Weten hoe de ECOstyle diergeneesmiddelen en verzorgingsproducten worden toegepast? Lees dan onze gebruikers ervaringen!

Zelf ervaring delen? Mail dan naar agrovet@ecostyle.nl of bel met onze infolijn: 0516-432122

Prada ziet er super uit!

Saskia Hakze gebruikt OerBalans bij haar paard met zomereczeem. ''Na 3 maanden voeren ziet Prada er super uit! Ze zit goed in haar vacht, glanst enorm en ook heb ik het idee dat ze minder last heeft van haar hengstigheid.''

Eerste Hulp Bij Koliek

Mevrouw Jongebloed uit Steenwijk gebruikt Colosan bij haar paard Rosie.
''Het geeft vaak al binnen 20 minuten resultaat en je ziet je paard dan ook ontspannen wanneer de darm weer tot rust komt.''

Minder jeuk en open plekken

Esther Oostenveld uit Katlijk: ''Na een maand leek het alsof ze minder open plekjes kreeg, minder dik en open. Alsof de huid rustiger werd. Na 8 weken had ik het idee dat ze steeds beter in haar vel ging zitten.''

Proefzakje OerBalans aanvragen

Wil jij weten of jouw paard OerBalans lust? Grote kans dat OerBalans in de smaak valt, maar het is wel fijn om eerst even te kunnen proeven voordat je OerBalans aanschaft.
We hebben daarom een proefzakje van 200 g zodat je paard of pony een aantal dagen kan proeven. Kleine tip: begin met kleine beetjes voeren zodat je paard langzaam aan de smaak kan wennen.

Het proefzakje is gratis, inclusief verzendkosten.

OerBalans in ROS magazine!

Het testpanel heeft OerBalans voor jouw getest. Lees snel hoe het testpanel OerBalans beoordeeld!

Meer weten over...

Jouw paard van nature in balans - OERBALANS

In de vrije natuur eten paarden een zeer grote verscheidenheid aan planten en grassoorten: kruiden. In de huidige tijd worden paarden meestal niet in staat gesteld hun eigen rantsoen bij elkaar te zoeken. Paarden die op stal staan, maar ook paarden die wel weidegang krijgen, krijgen helaas niet altijd voldoende variatie in hun voeding. 

Hoe krijg jij je paard in balans?

Zomereczeem

Staart- en maneneczeem, ook wel zomereczeem genoemd, wordt veroorzaakt door een allergische reactie van het paard op eiwitten in het speeksel van de Knut (de Culicoïdes mug). Die eiwitten komen het paard binnen als de mug het paard steekt. Zomereczeem gaat gepaard met intense jeuk..

Lees meer...

Hoefbevangenheid

Hoefbevangenheid (Laminitis) is een ontsteking tussen de hoefwand en het hoefbeen. Het is erg pijnlijk voor je paard of pony. Veelal ontstaat het door een stofwisselingsprobleem of een plotselinge verandering van voedingsstoffen door bijvoorbeeld rijk voorjaarsgras. Maar wat kun je doen om hoefbevangenheid te voorkomen en te behandelen?

> Lees hier wat je kunt doen

Wie zijn we?

 

Duurzaamheid staat bij ons centraal. Al in 1967 vond de oprichter van ECOstyle (Dhr. Zwart) dat de diergezondheid veel duurzamer moest worden. Uit onderzoek en ervaring blijkt dat de ECOstyle producten ingezet kunnen worden om de gezondheid van o.a. paarden te verbeteren. De producten kunnen helpen bij veel voorkomende ziektes en aandoeningen, waardoor het gebruik van antibiotica verminderd kan worden. Onze diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en aanvullende diervoeders hebben geen bijwerkingen of nadelige gevolgen zoals resistentieontwikkeling.

ecogebouw-website.jpg