ACTIE: Aanplant pallet

Deze actie loopt van 1 oktober t/m 30 oktober

Actievoorwaarden:

- Deze actie loopt van 1 t/m 30 oktober 2016. 

- De pallet bevat: 

                              16x Terra-Actif

                               6x Terra-Fertiel

                               6x Myco-Siertuin

                              3x Myco-Haag

                              6x OpMaat Kalk

Rechtstreeks te bestellen of via uw dealer.

- Gratis aflevering.

Speciaal voor de professional

Met specifieke producten voor hoveniers, groenvoorzieners en gemeenten biedt ECOstyle PlantProfessional een breed assortiment voor duurzame en milieuvriendelijke aanpak. Een onderscheidend assortiment met uitgekiende ecologische, 100% natuurlijke producten voor tuinaanleg en -onderhoud. Hiermee kunt u zich prima onderscheiden van de reguliere consumentenproducten. Zowel de verpakkingen als de recepturen zijn dan ook geheel afgestemd op professioneel gebruik.

Organische bemesting voor het beste resultaat

Speciaal voor de hele groensector hebben wij een uitgekiend basispakket met 100% organische meststoffen en bodemverbeteraars. Met behulp van dit pakket kan jaarrond bemest worden. Door het inzetten van onze basisbemesting zorgt u voor sterke en weerbare planten. Ziekten en plagen krijgen minder kans en ook de inboet wordt verlaagd.

Voor het activeren en enten van de bodem:    
- Terra-Actif
- Terra-Fertiel

 En de 100% organische bemesting:
- Myco-Gazon met ProtoPlus®
- Myco-Siertuin
- Myco-Haag
- OpMaat Kalk

Myco-Siertuin
Myco-Siertuin
 • Tot 9 keer meer wortelbereik
 • Verhoogde stresstolerantie en weerstand van de plant
 • Zorgt voor een beter rendement na aanplant
Terra-Fertiel
Terra-Fertiel
 • Activeert het microbiële bodemleven direct
 • Geeft optimale groei, vitaliteit en weerstand
 • Verbetert de structuur en daarmee de lucht- en waterhuishouding

 

Myco-Haag
Myco-Haag
 • Beperkt de inboet aanzienlijk
 • Extra weerstand en vitaliteit voor een mooie sterke haag
 • Voor ieder type haag geschikt
Myco-Gazon
Myco-Gazon met ProtoPlus®
 • Snellere werking in het voorjaar
 • Sterker en groener gras
 • Al werkzaam vanaf 5 graden bodemtemperatuur!
   

 

Terra-Actif
Terra-Actif
 • Verbetert de bodemstructuur en daarmee de lucht- en waterhuishouding
 • Voorkomt en heft bodemproblemen op
 • Geeft een stimulans voor een optimale groei bij aanplant
OpMaat Kalk
 • Verhoogt en onderhoudt de pH-waarde
 • Buffert de pH voor een lange periode
 • Verbetert de bodemstructuur
Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van bemesting en bodemverbetering. Lees alles over ziekten en plagen en hoe u deze op kunt lossen en natuurlijk vindt u in deze nieuwsbrief ook onze nieuwe en lopende acties! 

Gebruikerservaringen

Wij kunnen veel over onze producten vertellen en overtuigd we zijn van de werking van onze producten. Maar beter is het om dat te laten doen door de mensen die er daadwerkelijk mee werken en de resultaten ervan zien. Daarom een kleine greep uit de ervaringen van onze klanten.

Zelf u ervaring met onze producten delen? Dat kan! Mail naar hovenier@ecostyle.nl

Madurodam
Rustige groei en mooie kleuren

Wij doen het onderhoud voor Madurodam. Hier zijn we begonnen op een verwaarloosde zandbodem waar weinig voeding meer in te vinden was.
Door ECOstyle producten te gaan gebruiken, hebben we een weer een gezonde bodem gecreëerd. De wortels van het gras en de planten gaan weer dieper de bodem in, de planten zijn sterk en de kleur is goed!

Omdat het organische meststoffen zijn is de groei geleidelijk. Het is goed beheersbaar en de planten exploderen niet zoals je vaak ziet bij minerale meststoffen. 

Patrick de Leeuw - Van der Drift Hoveniers.

 

Persoonlijk advies

We werken nog niet zo lang met de producten van PlantProfessional, maar we zien nu al duidelijke verschillen met andere (minerale) meststoffen. De werking bewijst zichzelf. De groei van de planten is veel gelijkmatiger en je ziet de planten echt sterker worden. Naast de gewone meststoffen, bieden de probleemoplossers zoals OpMaat K15 goede mogelijkheden om gebreken te voorkomen en op te lossen.

De kennis wordt met veel passie overgebracht en ik kan altijd bij Gerwin terecht voor aanvullend advies. Als het nodig is komt hij zelfs nog bij een probleemtuin langs om persoonlijk advies te geven. Helemaal top!

Raymond Zanderink - Zanderink Hoveniers

Biodiversiteit

Wij gebruiken al jaren ECOstyle en zijn dus helemaal overtuigd van de goede werking van deze producten. De meststoffen zijn makkelijk in gebruik, ze geven een mooi strooibeeld. De biodiversiteit in de borders en gazons neemt ook steeds meer toe. Niet alleen onder de grond, maar ook daarboven. Zo merk je dat de tuinen heel gezond zijn. 

Ad van Ketel - Wesseling tuinen

Uitgelicht
Engerlingen

Engerlingen bestrijden

Juli tot en met september is dé periode voor engerlingen! Engerlingen zijn de larven van de bladsprietkevers, zoals bijvoorbeeld de mei-, juni-, of rozenkever. In 80% van de gevallen zijn de engerlingen in het gazon de larven van de rozenkever. 
De kever zelf richt weinig schade aan, maar de larven des te meer.

Wij bieden met onze aaltjes de oplossing om engerlingen, maar ook emelten en andere bodeminsecten te bestrijden.

Bestel hier uw aaltjes

Bemesten met ECOstyle

 Bemestingskalender

We zitten alweer volop in het seizoen en daarmee ook in de onderhoudsbeurten, de aanleg van nieuwe tuinen en renovaties. Door op het juiste moment te bemesten kunnen ziekten en plagen voorkomen worden. Vooral met het oog op de stikstofnalevering in het afgelopen najaar en winter.

Belangrijk is dus om te weten wanneer en wat er bemest moet worden en welk product voor welke situatie het meest geschikt is.

Bekijk hier ons bemestingskalender.

 

Een sterk en groen gazon!

Onze nieuwe innovatie ProtoPlus® kan perfect worden ingezet om een sterk en groen gazon te creeën. Het  zorgt voor weerbaar gras met sterke zoden, waardoor het gazon minder vatbaar is voor ziekten en plagen. Ziekten zoals rooddraad en roest, maar ook plagen zoals engerlingen en emelten krijgen minder kans.

Lees hier meer over ProtoPlus®

Toepassing

De producten van ECOstyle PlantProfessional kunnen op verschillende manier toegepast worden. Zo hebben we 100% organische meststoffen speciaal voor de siertuin of het gazon voor de hovenier. Maar ook gemeenten en groenvoorzieners kunnen voor hun bemestingsplannen of onkruidbestrijding bij ons terecht.