Gratis Terra-Actif bij een gemixte pallet meststoffen!

Meer weten? Vraag bij uw dealer naar de voorwaarden of neem contact met ons op!

Speciaal voor de professional

Met specifieke producten voor hoveniers, groenvoorzieners en gemeenten biedt ECOstyle PlantProfessional een breed assortiment voor duurzame en milieuvriendelijke aanpak. Een onderscheidend assortiment met uitgekiende ecologische, 100% natuurlijke producten voor tuinaanleg en -onderhoud. Hiermee kunt u zich prima onderscheiden van de reguliere consumentenproducten. Zowel de verpakkingen als de recepturen zijn dan ook geheel afgestemd op professioneel gebruik.

De juiste bemesting voor het beste resultaat

Speciaal voor de hele groensector hebben wij een uitgekiend basispakket met 100% organische meststoffen en bodemverbeteraars. Met behulp van dit pakket kan jaarrond bemest worden. Door het inzetten van onze basisbemesting zorgt u voor sterke en weerbare planten. Ziekten en plagen krijgen minder kans en ook de inboet wordt verlaagd.

Voor het activeren en enten van de bodem:    
- Terra-Actif
- Terra-Fertiel

 En de 100% organische bemesting:
- Myco-Gazon met ProtoPlus®
- Myco-Siertuin
- Myco-Haag
- OpMaat Kalk

Myco-Siertuin
Myco-Siertuin
 • Tot 9 keer meer wortelbereik
 • Verhoogde stresstolerantie en weerstand van de plant
 • Zorgt voor een beter rendement na aanplant
Terra-Fertiel
Terra-Fertiel
 • Activeert het microbiële bodemleven direct
 • Geeft optimale groei, vitaliteit en weerstand
 • Verbetert de structuur en daarmee de lucht- en waterhuishouding

 

Myco-Haag
Myco-Haag
 • Beperkt de inboet aanzienlijk
 • Extra weerstand en vitaliteit voor een mooie sterke haag
 • Voor ieder type haag geschikt
Myco-Gazon
Myco-Gazon met ProtoPlus®
 • Snellere werking in het voorjaar
 • Sterker en groener gras
 • Al werkzaam vanaf 5 graden bodemtemperatuur!
   

 

Terra-Actif
Terra-Actif
 • Verbetert de bodemstructuur en daarmee de lucht- en waterhuishouding
 • Voorkomt en heft bodemproblemen op
 • Geeft een stimulans voor een optimale groei bij aanplant
OpMaat Kalk
 • Verhoogt en onderhoudt de pH-waarde
 • Buffert de pH voor een lange periode
 • Verbetert de bodemstructuur
Uitgelicht
Slak in hosta

Aaltjes tegen slakken

Slakken hebben tal van natuurlijke vijanden. Kippen, eenden, ganzen en spreeuwen zijn allemaal dol op naaktslakken. Ook loopkevers, duizendpoten en zelfs hooiwagens kunnen grote aantallen slakken wegvangen. Maar u kunt naaktslakken ook bestrijden met aaltjes.

Aaltjes zijn de natuurlijke vijanden van slakken. In de bodem gaan aaltjes actief op zoek naar een geschikte prooi. Wanneer ze deze hebben gevonden treden ze deze via een natuurlijke opening (bijvoorbeeld via de ademhaling porie in de mantel) binnen. Eenmaal binnen beginnen de aaltjes zich te vermenigvuldigen.  Een aangetaste slak is dan ook te herkennen aan de opgezwollen mantel achter zijn kop.  Enkele dagen later stopt de naaktslak met vreten waarna hij zal sterven. 

Sinds deze week zijn er ook aaltjes tegen slakken beschikbaar in onze webshop.

Bestel ze hier.

Bemesten met ECOstyle

 Bemestingskalender

We zitten alweer volop in het seizoen en daarmee ook in de onderhoudsbeurten, de aanleg van nieuwe tuinen en renovaties. Door op het juiste moment te bemesten kunnen ziekten en plagen voorkomen worden. Vooral met het oog op de stikstofnalevering in het afgelopen najaar en winter. 

Belangrijk is dus om te weten wanneer en wat er bemest moet worden en welk product voor welke situatie het meest geschikt is.

Bekijk hier ons bemestingskalender. 

 

Een sterk en groen gazon!

Onze nieuwe innovatie ProtoPlus® kan perfect worden ingezet om een sterk en groen gazon te creeën. Het  zorgt voor weerbaar gras met sterke zoden, waardoor het gazon minder vatbaar is voor ziekten en plagen. Ziekten zoals rooddraad en roest, maar ook plagen zoals engerlingen en emelten krijgen minder kans. 

Lees hier meer over ProtoPlus®

Toepassing

De producten van ECOstyle PlantProfessional kunnen op verschillende manier toegepast worden. Zo hebben we 100% organische meststoffen speciaal voor de siertuin of het gazon voor de hovenier. Maar ook gemeenten en groenvoorzieners kunnen voor hun bemestingsplannen of onkruidbestrijding bij ons terecht. 

 

Nieuwe dealer

Wij mogen weer een nieuwe dealer verwelkomen. Vanaf nu kunt u ook hier terecht voor al onze meststoffen en bodemverbeteraars.

Kwekerij & Plantencentrum Schonenberg

Brabantstraat 20a
5408 PS  VOLKEL

Telefoon:   0413 - 273301
E-mail : info@schonenbergplant.nl
   
Openingstijden:
Van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 18.00 uur
en zaterdag tot 17.00 uur
 

ELKE ZONDAG OPEN VAN 12.00 TOT 17.00 uur

Daarom 100% organisch!

Door de inzet van 100% meststoffen en bodemverbeteraars worden natuurlijke processen in de bodem niet verstoord. 100% natuurlijke meststoffen voeden namelijk niet alleen de plant maar ook het bodemleven. Hierdoor onstaat er een rijk bodemleven en zullen de planten zichtbaar vitaler en weerbaarder worden. Bij het bemesten met chemische en organische-minerale meststoffen gaan voedingsstoffen verloren, wordt het bodemleven niet of nauwelijks gestimuleerd en kan er wortelbeschadiging optreden. Het resultaat is meer inboet, meer gebreksverschijnselen en meer ziekten en plagen.