Kom naar het 2e BioSeminar 2016 op 24 februari a.s.

Op onze nieuwe locatie!

Unieke innovatie én nieuwe locatie!

Wegens groot succes herhaald! Door het grote aantal inschrijvingen hebben we besloten om op 24 februari een 2e BioSeminar te organiseren. Meldt u snel aan, want vol is vol!

Het programma:

We zijn weer een stapje verder gekomen in onze kennis op het gebied van de bodem. In dit BioSeminar nemen we u graag dat stapje dieper mee de bodem in en ziet u hoe logisch onze meststofinnovatie ‘ProtoPlus’ eigenlijk is. Ook laten we met trots ons nieuwe kantoor en magazijn aan u zien welke gebouwd zijn in een omgeving, waar ecologie, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen samenkomen.

Wanneer: 24 februari 2016
Waar: ECOstyle B.V., Ecomunitypark 1, 8431 SM Oosterwolde
Tijd: 9.30 uur - 15.30 uur

Gepatenteerde innovatie ProtoPlus®

Bekijk hier waarom wij vanaf nu ProtoPlus aan onze meststoffen toevoegen.

Meer over ProtoPlus® leest u hier.

Hier komt u ons tegen:

 

Tuinprofessionaldagen,
St. Oedenrode

19 en 20 januari 2016

Bezoek ons op de 6e editie van de Tuinprofessionaldagen en wij informeren u graag over onze meststoffen en de unieke innovatie ProtoPlus®.

Meldt u direct aan

 

Groendag Hoorn,
Hoorn

27 januari 2016

Vanaf nu is het gras bij de buren niet meer groener! Kom naar de Groendag in Hoorn en doe mee aan onze workshop ' Bemesten op Champions League niveau'. Leer hier alles over een gezonde bodem en waarom wij protozoa toevoegen aan onze meststoffen. 

Meldt u hier aan

 

Wilt u meer informatie over onze producten of een bemestingsadvies op maat?

 

Kom dan op 25 januari t/m 6 februari naar de huisbeurs van Greensales Pieter van der Linden in Noordscheschut.

Meer informatie op www.pietervanderlinden.nl

 

 

Voor de professional

Met specifieke producten voor hoveniers, groenvoorzieners en gemeenten biedt ECOstyle PlantProfessional een breed assortiment voor duurzame en milieuvriendelijke aanpak. Een onderscheidend assortiment met uitgekiende ecologische, 100% natuurlijke producten voor tuinaanleg en -onderhoud. Hiermee kunt u zich prima onderscheiden van de reguliere consumentenproducten. Zowel de verpakkingen als de recepturen zijn dan ook geheel afgestemd op professioneel gebruik.

Myco-Siertuin
Myco-Siertuin

Myco-Siertuin is een 100% organische meststof die het hele jaar gebruikt kan worden bij de aanplant van borders en heesters.

Terra-Fertiel

Terra-Fertiel is een bodemverbeteraar. Het ent en stimuleert het bodemleven en verbetert hierdoor de lucht- en waterhuishouding van de bodem. Terra-Fertiel is een product dat een arme bodem direct verrijkt met veelzijdig bodemleven.

Myco-Haag
Myco-Haag

Gebruik nu Myco-Haag bij de aanplant van uw hagen. Myco-Haag is een 100% organische meststof speciaal voor de aanplant van hagen. Hiermee creëert u een goede basis en verlaagt u zichtbaar uw inboet.

Toepassing

De producten van ECOstyle PlantProfessional kunnen op verschillende manier toegepast worden. Zo hebben we 100% organische meststoffen speciaal voor de siertuin of het gazon voor de hovenier. Maar ook gemeenten en groenvoorzieners kunnen voor hun bemestingsplannen of onkruidbestrijding bij ons terecht.