ECOstyle

Van nature bewust!

Welkom bij ECOstyle

Of je nu op zoek bent naar producten voor je tuin of je huisdier, bij ECOstyle ben je aan het goede adres. Sinds onze oprichting in 1967 bieden wij je de beste, natuurlijke en ecologische verantwoorde producten of je nu consument bent of een professionele gebruiker. Ons team is trots op de verscheidenheid van onze producten en concepten, die stuk voor stuk uniek zijn en passend bij al onze verschillende doelgroepen.

Binnenkort bij jou in de winkel....

ECOstyle kattenvoeding en hondenvoeding wordt voorzien van een nieuwe, frisse verpakking. Geen zorgen, de samenstelling van onze dierenvoeding blijft hetzelfde. Wij hopen dat onze vaste klanten aan de nieuwe verpakking kunnnen wennen.  :-)

De r zit weer in de maand!

Met de kou, komt er vaak ook een einde aan het tuinseizoen. Maar niet getreurd! Wij zijn al helemaal klaar voor het nieuwe seizoen met onze totaal vernieuwde website. Jij hebt de hele winter de tijd om je voor te bereiden.

 

Maar eerst is het tijd voor het winterklaar maken van de tuin. Vergeet vooral niet de Cocopeat Gazon, zodat jouw gazon bestand is tegen alle winterse omstandigheden.

 

Bekijk onze tuintips!

cocopeat_herfst_home_home.png

Nu ook op onze website....

Een totaal vernieuwde website en ook de hobbyhuisdieren zijn wij hierin niet vergeten!

Wij gaan verhuizen!

De afgelopen tijd is er keihard gewerkt aan zowel ons nieuwe kantoorpand als het magazijn. Nog een paar weken wachten en dan kunnen wij over! Iets waar wij allemaal ontzettend veel zin in hebben.

nieuwbouw_0.gif