ECOstyle

Van nature bewust!

Welkom bij ECOstyle

Of je nu op zoek bent naar producten voor je tuin of je huisdier, bij ECOstyle ben je aan het goede adres. Sinds onze oprichting in 1967 bieden wij je de beste, natuurlijke en ecologische verantwoorde producten of je nu consument bent of een professionele gebruiker.

Ons team is trots op de verscheidenheid van onze producten en concepten, die stuk voor stuk uniek zijn en passend bij al onze verschillende doelgroepen.

Wil jij meer weten over ons bedrijf?

Probleemoplossers van ECOstyle...

Heeft jouw hond last van spierproblemen, huid- of vachtproblemen of misschien last van een dunne ontlasting?

Deze complete speciale hondenvoeding is voor elke hond en voor ieder ras en nog 100% natuurlijk ook!

Wij zijn klaar voor de toekomst!

Op vrijdag 20 mei is ons nieuwe pand in Oosterwolde geopend. Na bijna 50 jaar in Appelscha, zijn we nu gehuisvest op het duurzame Ecomunitypark in het Friese Oosterwolde. Meer dan 200 genodigden woonden de officiële opening bij. Als openingshandeling plantten de kinderen van de vierde generatie van de familie Zwart symbolisch een zaadje, staand voor een gezonde groei en een vruchtbare toekomst.

 

Bekijk het filmpje van de opening

Natuurlijk tuinieren dat is waar wij voor staan!

Een natuurlijke omgeving met veel groen & bomen is steeds schaarser in Nederland. In je eigen achtertuin kun je ook prima een stukje natuur creëren. Met natuurlijk tuinieren houd jij de kringloop in stand, wat de biodiversiteit in jouw tuin versterkt.

Ecologisch verantwoord & effectief

Tuintip
TUINKALENDER SEPTEMBER

September

De zomer loopt weer op zijn einde.  Ook nu is er nog genoeg te doen in de tuin, denk bijvoorbeeld aan een tweede bemesting. In deze maand kunnen velen wel wat tuintips gebruiken.

gazon experiment
10 deelnemers, 10 grasmatten en 10 persoonlijke verhalen!

Het Gazon Experiment

Wij hebben 10 mensen, gevraagd om drie van onze gazonproducten uit te proberen: AZ-Kalk, Gazon-AZ en Graszaad Extra.

Gezondheidsproblemen bij jouw kat?

Heeft jouw kat last van haarballen, nierproblemen of misschien last van zijn darmen? ECOstyle heeft CARE ontwikkeld, speciaal voor katten met gezondheidsproblemen.

Deze complete speciale kattenvoeding is voor elke kat en ieder ras en nog 100% natuurlijk ook!

Meer weten over ECOstyle?
magazijn

Ons magazijn in vogelvlucht!

Alle orders van ECOstyle worden verwerkt vanuit het magazijn in Oosterwolde. Neem een kort kijkje in ons magazijn en zie hoe het in zijn werk gaat.

Bekijk de film

bouwen magazijn ecostyle

Van bouwgrond tot kantoor & magazijn!

Het was heel wat werk; het bouwen van ons nieuwe pand & magazijn. Maar het resultaat is zeker de moeite waard! Bekijk het hier stap voor stap.

Bekijk de film

ecostyle kantoor

Wij hebben lekkere koffie!

Doe jij een rondje mee met de ECOstyle medewerkers in ons kantoor? Bekijk hier het gehele kantoor van binnen. Vergaderen, brainstormen, lunchen, koffie drinken en hard werken, dat is wat wij doen in ons schitterende nieuwe kantoor.

Bekijk de film