ECOstyle

Van nature bewust!

Welkom bij ECOstyle

Of je nu op zoek bent naar producten voor je tuin of je huisdier, bij ECOstyle ben je aan het goede adres. Sinds onze oprichting in 1967 bieden wij je de beste, natuurlijke en ecologische verantwoorde producten of je nu consument bent of een professionele gebruiker. Ons team is trots op de verscheidenheid van onze producten en concepten, die stuk voor stuk uniek zijn en passend bij al onze verschillende doelgroepen.

Probleemoplossers van ECOstyle...

Heeft jouw hond last van spierproblemen, huid- of vachtproblemen of misschien last van een dunne ontlasting?

Deze complete speciale hondenvoeding is voor elke hond en voor ieder ras en nog 100% natuurlijk ook!

De winter is gearriveerd!

Sneeuwpret & koude neuzen! Tuinieren is er nu niet echt meer bij, maar let wel goed op jouw tuin. Voorkom dat er een te dikke laag sneeuw op planten blijft liggen. Een dun laagje is al voldoende voor isolatie.

Bekijk onze wintertuintips!

Nu ook op onze website....

Een totaal vernieuwde website en ook de hobbyhuisdieren zijn wij hierin niet vergeten!

Wij zijn genomineerd!

Ons magazijn is genomineerd voor de internationale Breeam Awards in de categorie: Industry. Samen met de Nederlandse gebouwen van Tesla, Deloite, ABN Amro en Almere zijn wij in de race voor het winnen van deze internationale awards voor de meest duurzame gebouwen ter wereld. Het is voor het eerst dat Nederlandse gebouwen meedingen naar deze prijs. Op 8 maart worden de awards uitgereikt in Londen.

Lees meer & bekijk de foto's van onze nieuwbouw

Gezondheidsproblemen bij jouw kat?

Heeft jouw kat last van haarballen, nierproblemen of misschien last van zijn darmen? ECOstyle heeft CARE ontwikkeld, speciaal voor katten met gezondheidsproblemen.

Deze complete speciale kattenvoeding is voor elke kat en ieder ras en nog 100% natuurlijk ook!